Rehber PC Ekranını Telefon ve Tablete Yansıtmak (1 Viewer)

YuSuF02

Kılıç kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmaz.
Onursal Yönetici
GSM Expert
Usta Üye
Kayıtlı Kullanıcı
PC-Ekranını-Telefon-ve-Tablete-Yansıtmak.jpg
PC'nizi Android telefona kolayca yansıtmak için ApowerMirror'ı kullanabilirsiniz. Kullanışlı özelliklerle yüklü profesyonel bir ekran yansıtma programıdır. Telefonun ekranını bilgisayara yansıtma özelliğinin yanı sıra, etkinlikleri kaydedebilir ve akıllı telefonlarınızın ekran görüntülerini alabilirsiniz. Uygulamanın en son sürümü, kullanıcıların Android telefonlarından bilgisayarlarını kablosuz olarak kontrol etmelerine olanak tanıyan yeni bir işlev getirdi.

PC Ekranını Telefon ve Tablete Yansıtmak
Dahası bir filmi veya şarkıyı oynatabilir ve duraklatabilir, farklı bir pencereye gidebilir ve en sevdiğiniz bilgisayar oyununu bilgisayarınızdan uzaktayken bile oynayabilirsiniz.
Ayrıca, kişinin telefonun klavyesine erişmesine ve oradan yazmasına olanak tanır. Bir şeyi vurgulamanız veya çizgiler ve şekiller çizmeniz gerektiğinde kullanabileceğiniz yerleşik bir imleç de var. Bilgisayarı Android'e nasıl yansıtacağınızı öğrenmek için aşağı kaydırın.

Adımlar
  • ApowerMirror'ın en son sürümünü .​
  • Ardından, uygulamayı cihazlarınızda çalıştırın ve her ikisinin de aynı Wi-Fi ağına bağlı olduğundan emin olun.​
  • Android cihazınızda, ekranınızın altında bulunan mavi M düğmesine dokunun ve algılanan cihazlar arasından bilgisayarınızın adını seçin.​
  • Son olarak, yansıtma işlemini başlatmak için "Bilgisayar Ekranı Yansıtma" seçeneğine dokunun.​
 
Üst