Arkadaşlar lütfen Çok lazım olan atabilirmi acaba ya lütfen
Efs yedei
Efs yedei
Arkadaşlar lütfen Çok lazım olan atabilirmi acaba ya lütfen
Efs yedei
Bitane varda link ölü olmuyor ama sende varsa serifureofficialure@gmail.com atabilirsin lütfenforumda paylaşıldı
Erişimme izin vermeniz gerekiyorZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Öyle olduHer cihazın efs yedeği kendine özgüdür farklı telefonda iş görmeyecektir
Sizde çok teşekkürler işimi görmedi ama yinede teşekkürler
ne için lazım size efs yedeği ?Sizde çok teşekkürler işimi görmedi ama yinede teşekkürler
Telefona IMEI atmaya çalıştım efs yedei almadan ama şebek gelmedi heryerde aradım ama olmadı arkadın gönderdi de olmadı ama can sağolsun ben box ile yaptircam mecburne için lazım size efs yedeği ?
dilerseniz bir bakalımTelefona IMEI atmaya çalıştım efs yedei almadan ama şebek gelmedi heryerde aradım ama olmadı arkadın gönderdi de olmadı ama can sağolsun ben box ile yaptircam mecbur
Ama şey kendi orjinal qcn var ama aynıdilerseniz bir bakalım
çözüldü mü sorun. aynı durum bende de oldu. cmd den kod ile düzelir diye almak aklıma gelmedi. var mı çözümü şebekenin gelmesinin. wifi bile çalışmıyorTelefona IMEI atmaya çalıştım efs yedei almadan ama şebek gelmedi heryerde aradım ama olmadı arkadın gönderdi de olmadı ama can sağolsun ben box ile yaptircam mecbur
Malesef hala aynı bende sorun olmaz diye efs yedek almadım ama bende WiFi çalışıyor imei geçiyor ama hizmet yok yazıyorçözüldü mü sorun. aynı durum bende de oldu. cmd den kod ile düzelir diye almak aklıma gelmedi. var mı çözümü şebekenin gelmesinin. wifi bile çalışmıyor
farklı qcn ile işlem yapmayı deneyinMalesef hala aynı bende sorun olmaz diye efs yedek almadım ama bende WiFi çalışıyor imei geçiyor ama hizmet yok yazıyor
farklı qcn de işe yaramadı.farklı qcn ile işlem yapmayı deneyin
Halletiniz mi ?Aynı problem bu akşam başıma geldi