Haber Realme Smart Tv 4K Tanıtıldı! İşte Fiyatı Ve Özellikleri (1 Viewer)

MediaTek işlemcili Realme Smart TV 4K bir süredir devam eden sızıntıların ardından resmi olarak tanıtıldı.​

Realme, Hindistan’da düzenlemiş olduğu etkinlikte Realme X7 Max 5G’nin yanında MediaTek işlemcili Smart TV 4K modelini de tanıttı. HDR 10 ve Dolby Vision desteğiyle beraber gelen Realme’nin yeni nesil akıllı televizyonu hem fiyatı hem de özellikleri ile dikkat çekiyor. Peki, ile kullanıcılara neler sunuyor? Gelin Realme’nin yeni nesil akıllı televizyonuna yakından göz atalım.

Realme Smart TV 4K Özellikleri​

43 inç ve 50 inç boyutlarıyla beraber geliyor. HDR 10 ve Dolby Vision desteğini de bünyesinde barındıran Realme Smart TV 4K, 3840×2160 piksel çözünürlüğe, 16:9 en boy oranına ve 178 derecelik görüş alanına ev sahipliği yapıyor. Ayrıca Realme’nin yeni akıllı televizyonunda yer alan 4K panellerin de Chroma Boost ve Picture Engine optimizasyonuna sahip olduğu da ifade ediliyor.

Bunun yanı sıra dört çekirdekli MediaTek işlemcisinden de güç alan televizyon, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanına da beraberinde getiriyor. Ses konusunda da oldukça iddialı özellikleri bünyesinde barındıran televizyonun sesi Dolby Atmos ve DTS HD destekli 24W dörtlü stereo hoparlör tarafından sağlanıyor. Aynı zamanda Android 10 ile çalışan televizyonda Google Asistan desteği için de dörtlü mikrofon bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar yeni nesil televizyonu sesli komutlarla da yönetebiliyorlar.

Realme Smart TV 4K fiyatı ve özellikleri


Akıllı TV’nin diğer özelliklerinden bahsedecek olursak, sızıntılarla da olduğu gibi yeni nesil televizyonda bizleri Wi-Fi, Bluetooth 5.0, Kızılötesi (IR), iki adet HDMI, iki adet USB, bir adet HDMI ARC ve 1 adet de Ethernet bağlantı noktası karşılıyor. Aynı zamanda Realme’nin yeni nesil TV’si yetkililerin söylediklerine göre geleneksel AV bağlantısını da destekliyor. Bunun haricinde 4K Smart TV’de optik ses çıkışı için de bir bağlantı noktası mevcut.

Realme Smart TV 4K fiyatı ve özellikleri

Realme Smart TV 4K Fiyatı​

Realme Smart TV 4K fiyatı da düzenlenen etkinlikle birlikte resmi olarak açıklandı. 4 Haziran tarihinde Hindistan’da satışa sunulacağı ifade edilen modellerin fiyatı da şöyle:
  • Realme Smart TV 4K 43 inç – 27.999 INR (yaklaşık 385 dolar)
  • Realme Smart TV 4K 50 inç – 39.999 INR (yaklaşık 550 dolar)
 
Konu Kaynağı
Technopat
Üst