yolladımhocam şifreyi atabilirmisiniz ?
ayrıca paylaşım için teşekürler...
yolladımhocam şifreyi atabilirmisiniz ?
ayrıca paylaşım için teşekürler...
Şifre alanilirmiyim teşekkür ederimRedmi Note 10S (Secret/Rosemary) Eng Rom dosyasını indirmek için konuyu beğenmeniz ve sayfayı yenilemeniz yeterlidir.DOSYA ŞİFRELİDİR YORUM YAPARAK İSTEYİNİZ.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
yolladımŞifre alanilirmiyim teşekkür ederim
selamun aleykum usta dosya şifresini alabilirmiyim rica etsemRedmi Note 10S (Secret/Rosemary) Eng Rom dosyasını indirmek için konuyu beğenmeniz ve sayfayı yenilemeniz yeterlidir.DOSYA ŞİFRELİDİR YORUM YAPARAK İSTEYİNİZ.
ve aleyküm selam gönderdimselamun aleykum usta dosya şifresini alabilirmiyim rica etsem
USTAM REDMİ NOTE 10S EFS SİLME KODU ATARMISIN BANA RİCA ETSEMRedmi Note 10S (Secret/Rosemary) Eng Rom dosyasını indirmek için konuyu beğenmeniz ve sayfayı yenilemeniz yeterlidir.DOSYA ŞİFRELİDİR YORUM YAPARAK İSTEYİNİZ.
merhabalar eng yükledikten sonra fastboot da yazınUSTAM REDMİ NOTE 10S EFS SİLME KODU ATARMISIN BANA RİCA ETSEM
gönderildihocam şifre nedir
tşkler kral sağ olmerhabalar eng yükledikten sonra fastboot da yazın
1) fastboot erase nvram
2) fastboot erase nvdata
3) fastboot reboot
gönderdim 3 kez yorum yapmana gerek yokşifre alabilirimiyim tesekkurler
Redmi Note 10S (Secret/Rosemary) Eng Rom dosyasını indirmek için konuyu beğenmeniz ve sayfayı yenilemeniz yeterlidir.DOSYA ŞİFRELİDİR YORUM YAPARAK İSTEYİNİZ.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. *
selamun aleykum usta mi flashla yükleme yaptığımda fastboot modunda bu hatayı veriyor boşluk falanda yok ne yapmam lazımRedmi Note 10S (Secret/Rosemary) Eng Rom dosyasını indirmek için konuyu beğenmeniz ve sayfayı yenilemeniz yeterlidir.DOSYA ŞİFRELİDİR YORUM YAPARAK İSTEYİNİZ.
*** Gizli metin: alıntı yapılama
yolladımŞifreyi alabilirmiyim üstad?
yükleme sırasında bu hayatı veriyor
preloader 64v1
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.veriyor