J200H ROOT 5.1.1 BY HALABTECH kolay gelsin
F ferhatteknik Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 16, 2016 #1 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. kolay gelsin
M metanetli46 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 21, 2016 #2 Usta attim samsung da kaldi açilmiyor
E ertugrulbulut19 Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 14, 2016 #3 aynı sorun bende de oldu nasıl yapacagız acaba
M miskin Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 14, 2016 #4 dosyaları upload ediyorum arkadaşlar
E ertugrulbulut19 Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 14, 2016 #5 miskin ne zaman ekleyebilirsin acaba kolay gelsın
M miskin Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 14, 2016 #6 ustam şuan upload ediyorum biraz zaman alır çünkü flash dosyasını ve root dosyasını ekliyorum 1,25 gb
ustam şuan upload ediyorum biraz zaman alır çünkü flash dosyasını ve root dosyasını ekliyorum 1,25 gb
M miskin Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 14, 2016 #7 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. yazılımı atın sonra root dosyasını denenmiştir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. yazılımı atın sonra root dosyasını denenmiştir
E ertugrulbulut19 Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 14, 2016 #8 indirmeye basladım eyvallah kardes
M miskin Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı May 14, 2016 #9 rica ederim burada biz bir aileyiz elimizden geldiği kadar,paylaşıcaz saygılar