ROOT Kaldırınca Patch Cert Düşmesi (4 Viewers)

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ustalar hayırlı işler bildiğiniz gibi yeni nesil cihazlarda Magisk olsun SuperSU olsun fark etmiyor ROOT 'u kaldırıp OEM Kilidini kapatınca CERT: NG ye düşüyor hemen düşmese bile bir iki gün sonra düşüyor, bir çok şey denedim ama hepsi nafile bazı cihazlar ( çok nadir ) bunu yapmasa da %90 bununla karşılaşıyorum. Bunun olmaması için bildiğiniz bir yöntem var mı onu merak ediyorum belki de hep birlikte çözebiliriz bu işi herkesinde işine yarar, şimdiden teşekkürler...

turkcellgsm

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
uygulamalar anlıyor banka programları gibi telefonunuz rootlu diyor gizli root olsa bile

silivriserdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
uygulamalar anlıyor banka programları gibi telefonunuz rootlu diyor gizli root olsa bile
Magisk kurunca banka uygulamaları anlamıyor. Lakin Magisk içinden gizlemek lazım.

EFT Dongle ile boot üzerinden root yapın sonra işleriniz bittikten sonra cihazın kendi original kendi boot.img dosyasını yükleyin root kalkmış oluyor. Denenmiş yöntemdir. Ama gene ng düşerse bilemem tabi.

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı

Hocam o önemli değil zaten onu da sormadım :)

Magisk kurunca banka uygulamaları anlamıyor. Lakin Magisk içinden gizlemek lazım.

EFT Dongle ile boot üzerinden root yapın sonra işleriniz bittikten sonra cihazın kendi original kendi boot.img dosyasını yükleyin root kalkmış oluyor. Denenmiş yöntemdir. Ama gene ng düşerse bilemem tabi.

EFT Dongle yok hocam ne yazık ki. Şimdi aklıma bir yöntem daha geldi onu deniyorum olursa yazarım buraya :)

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
en temizi kernal root abi root olduğu belli olmuyor

Hocam benim amacım tüm işlemler bittikten sonra OEM Kilidi kapalı halde cihazı teslim etmek yani cihazı hiçbir şekilde Custom Partition ile veremem :)

adil35

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
fabrika ayarlarına dönüncede şebeke gidiyor ustalar.. asıl sıkıntı bu

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
fabrika ayarlarına dönüncede şebeke gidiyor ustalar.. asıl sıkıntı bu

Ona yapacak bir şey yok şu an adı üzerinde PATCH CERT ( sertifikayı yamala ) elbet o yama bir şekilde düşecek :) kalıcı olsun istiyorsan şu an için tek çare CERT yazmak...