s7 edge g9350 şebeke sorunu lütfen bir bakın (5 Viewers)

rocky_01

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
[FONT=&quot]Merhaba değerli abilerim büyük bir sorunla karşı karşıyayım tecrübeli büyüklerimden yardım bekliyorum [/FONT]

[FONT=&quot]Yurtdışından s7 edge duos geldi 1 yıl önce g9350 modeli pasaporta kayıt ettirdim imeisini güzel güzel kullanıyordum sıfır kutusundaydı artık çok yavaşlamıştı factory reset attım [/FONT]
[FONT=&quot] şebeke gitti şebeke yerinde içi çapraz çizgili O işareti var [/FONT]
[FONT=&quot] imei ye 06 yaparak baktım iki imeide gözüküyor telefon hakkında kısmında baktım imei gözüküyor ama telefonun kutusunda ki yazan imei ile telefonda gözüken imei farklı ben bu telefonda gözüken imeiyi kaydettirdim. şuan sorgulattıgım zaman kayıtlı gözüküyor zaten telefon kendi güncelleme alıyordu hiç sorun yoktu 6.0 dı android 7.0 ya yükselttim hiç sorun olmadı telefona güncelleme geldiginde uyarı geliyordu güncelliyordum zaten abilerim burası küçük bir yer telefoncuya gittim 200 liraya hallederiz dedi. geneli 200 tl çekti en son bir yer 170 dedi [/FONT]
[FONT=&quot] şuan işsizim bunu ödeyecek durumum yok ben 30-40 liraya yaparlar diye düşündüm. ne yapmam lazım nasıl geri getirebilirim şebekeyi :/ şebeke arama yerine girmiyor sim kartı falan görüyor ama şebeke yok biraz araştırdım boxla sertifika atmak lazımmış galiba öyle birşeyler pek anlamıyorum ama bana bir yol göstercek birisi yokmu teşekkür ederim herkese[/FONT]

zekaikilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Mobilkulupte size cevap verildiğini hatırlıyorum bir servis ile görüşün lütfen

rocky_01

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Mobilkulupte size cevap verildiğini hatırlıyorum bir servis ile görüşün lütfen

orada cevap verilmesi önemli değil servis ile görüstüm yapamadılar belirttigim gibi burası küçük yer box bile yok telcilerde

Ve yukarda ki arkadaş yardımcı oldu bak =)

zekaikilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
orada cevap verilmesi önemli değil servis ile görüstüm yapamadılar belirttigim gibi burası küçük yer box bile yok telcilerde

Ve yukarda ki arkadaş yardımcı oldu bak =)

tabi ki olabilir , ama bu forumda ve diğer forumlarda benim herkes görüşümü bilir "iş ne ise ustası yapsın" sonuçta ustası yaptı emeğinin karşılığını aldı(kendi gözündeki ) .

Benim sindiremedim bu foruma yada diğer foruma gelenler nedense işleri bitince gidiyor yardımını alıyor , bir saol diyor bazen demiyor bile taki tekrar işi düşesiye kadar . yardım eden iyi etmeyen kötü olmasın bu işte kusura bakmayın cihazınızı biryere götürdüğünüzde susarsa telefonum telefonum dememek gerek sonuçta 30-40 yapılan işler değil bunlar . Yeri geliyor ustalar size bize telefon ödüyor eee bu kadar emeğin sevginin bir karşılığı olmalı .

rocky_01

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
kardeş yanlış anlaşıldım bak benim oturduğum ilçede s7 edge sim tepsisi bile 75 tl n11.com da aynısı 9 tl burdan düşün şimdi yukarda ki arkadaşla daha tam konuşmadım yardım etcek inşallah ben 2004 den beri bir sürü foruma üyeyim ve yeri geldimi bilgi paylaşıyorum başka bir forumdan bir arkadaş önerdi burayı sorununu bu forumdakiler halleder dedi bende buraya da yazdım BEN Servise götürdüm adam benden 200 lira istedi network fix atmaya oda başka yere yaptırcak ben sorunun yazılımsal oldugunu bilmedigim icin 30-40 lira sandım yanlış anlamışsınız tamamen