S8 SM-G950F unlock (3 Viewers)

seferbey

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustalarım cihaz sim kart taktığım zaman sim ağ pini bloke oldu.sim ağ pukunu girin yazıyor çözümü nedir acaba

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
çözümü unlock sim ile arama yaparak çözebilirsin veya z3x ile unlock yapacaksın oda s8 için msl code 25 usd alıp öyle kıracaksın

umitsuha

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Abiler selamun aleykum aynı dert maalesef bende de mevcut, ben telefoncu değilim box cihazım yok. kütahyada ki telefonculara götürdüm derdimi anlamadılar dahi desem yeridir. Ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olun lütfen inanın 4 gündür geziyorum elimde telefonla kim yapar diye.

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
cihaza yurt dışı sim takın 5 dk görüşme yapın açılması lazım açılmaz ise bize yollarsanız 150 tl ye hallederim

umitsuha

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Mavi GSM Barış bey sağolsun ilgilendi, işimi çözdü. Kendisine çok teşekkürlerimi sunuyorum.

oldschool

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
elimde s8 SM-G950W model telefon var ve sim kart takınca
sim network pin blocked enter sim network puk
yazısı çıkıyor. bu sorunu çözebilir misiniz?

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
o cihazı elinizde yurt dışı hattı var ise takıp 5 dk görüşme yaparsanız açılır boxlar direk unlock u msl code ile destekler

msl code ile çözerim 170 tl fiyatı

oldschool

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
o cihazı elinizde yurt dışı hattı var ise takıp 5 dk görüşme yaparsanız açılır boxlar direk unlock u msl code ile destekler

msl code ile çözerim 170 tl fiyatı
telefonun hangi ülkeden geldiğinin önemi var mı? kanada'dan geldi çünkü.

bypassiment

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Unlock için boxları kullanmak mı mantıklı veya samsung sim lock kart alıp onunla unlock işlemi yapmak mı uygun gelir ?
Cahilliğimi mazur görün ama samsung simlock kartlar içinde aklıma takılan şöyle bi soru var
Sonuç olarak bu bir simkart buna tl vs yüklemek gerekiyor mu yani bir defa alıp ömürlük mü kullanıyoruz boxlar varken alınır mı?