samsung galagsi ace gt-s5830i çalışiyor ses yok (9 Viewers)

elektrocu

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
değerli arkadşlar bendeki gt-s5830i samsung telefon iki tane telefon var ikisininde arızası aynı karşıda çağrı geldiğinde zil çalmıyor öncephedeki hoparlorü eklediğim resimde görüyorsunuz değiştirdim sağlam denenmiş olmasına göre yine ses yok ne ola bilir acaba entegr veya direnç olasılığı varmı varsa hangientegre olacak konuyla ilgili yardımcı olursan sevinirim saygılar.

elektrocu

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
yolları kontrole t cihaz kulaklık modunda olabir

değerli gsm kolik ustam anakarta ve kulaklık jak giriş arasındaki işaret koyduğun hatlada mor renkle çizdiğin hatları ölçtüm hepsi sağlam çıktı sadece kulakjak giriş söketi özerindeki mavi keçeli kalemle işaret etiğim iki noktada irtibat sağlamadım yani irtibat kopuk gösteriyor köprü tel atsam olurmu acaba?

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam sesi sonuna kadar açtım alakası yok bence bide kırmızı mavi kahver rengi çizgi işaretleri hatlarımı işaret etiniz yoksa dirençlerimi işaret etiniz?

Genelde s4 lerde oluyor bu sorun ve yazılımla düzeliyor.
4 parçalı Yazılım yüklemeyi denediniz mi ?

elektrocu

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Genelde s4 lerde oluyor bu sorun ve yazılımla düzeliyor.
4 parçalı Yazılım yüklemeyi denediniz mi ?
yokustam 4parçalı malzeme kastınız hangisi? bide hatırlamak yararlı olur düşünüyorum kulaklık taktım müzik dinleye biliyorum karşıda tlf çağrı yaptığında zil sesi kulaklıta duyuluyor yazılımsal olsaydı bu fonksiyonlar yaparmıydı mantıksal olarak bide karşıdaki kişiyle konuşa biliyorum sesini duyuyorum

elektrocu

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
yokustam 4parçalı malzeme kastınız hangisi? bide hatırlamak yararlı olur düşünüyorum kulaklık taktım müzik dinleye biliyorum karşıda tlf çağrı yaptığında zil sesi kulaklıta duyuluyor yazılımsal olsaydı bu fonksiyonlar yaparmıydı mantıksal olarak bide karşıdaki kişiyle konuşa biliyorum sesini duyuyorum
güncell konudur....

elektrocu

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
değerli arkadaşlar ben ahize üzerindki hoparlör biliyordum sanırım burda yanılmışım arkadaşlar zil sesi müzik çalarken ses veya zil çalarken hangisinden ses çıkıyor eklediğim tlf kartın özerinde işaretlermisiniz zahmet olmasa kulaklıkjakın üzerinde delikli bir tane metal var omu acaba?acemiliğimi bağışlayın lütfen

zekaikilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
değerli arkadaşlar ben ahize üzerindki hoparlör biliyordum sanırım burda yanılmışım arkadaşlar zil sesi müzik çalarken ses veya zil çalarken hangisinden ses çıkıyor eklediğim tlf kartın özerinde işaretlermisiniz zahmet olmasa kulaklıkjakın üzerinde delikli bir tane metal var omu acaba?acemiliğimi bağışlayın lütfen

zekaikilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
şuan birkaç işle ugrasırken cvp vermeye calısyorum hocam lakin benm dedim işlemleride sorarak yapın o an dalgınıkla yanlıs yonlendirme yapabilirm kısacası teyit edin .

elektrocu

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
şuan birkaç işle ugrasırken cvp vermeye calısyorum hocam lakin benm dedim işlemleride sorarak yapın o an dalgınıkla yanlıs yonlendirme yapabilirm kısacası teyit edin .
eline yüreğine zekai ustam güzel bir çalışma ben senin sunduğu uygulamayı seçip döneceğim inşallah arızamız düzelir sayenizde