her kese iyi gunler. elimde bi tane a217f u3 var. bir turlu root olmuyor eft magisk fark etmez bootloop oluyor. bunu nasil rootlaya bilirim?
tamam. kurallar nasil bilmiyorum. yardimci olarsanizsa sevinerem. uzerindeki yazilim A217FXXU3ATH4. nasil yapa bilirim bunumerhaba size yardımcı olabilmemiz için form kurllarını okuyunuz lütfen konuları doğru açınız
öncelikle Cihazınızn Bootloader kilidini açıntamam. kurallar nasil bilmiyorum. yardimci olarsanizsa sevinerem. uzerindeki yazilim A217FXXU3ATH4. nasil yapa bilirim bunu
sorun ayni hocam bootloopöncelikle Cihazınızn Bootloader kilidini açın
ardından Cihazı kurulumunu yapın wifi bağlayıp
paylaştığım linktekiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.ile rootlayın
Dostum U2 sürümüylede ben uğraşıyorum kaç gündür ama malesef çözüm bulamadım. Yakından takip ediyorum. Umarım çözüm buluruzher kese iyi gunler. elimde bi tane a217f u3 var. bir turlu root olmuyor eft magisk fark etmez bootloop oluyor. bunu nasil rootlaya bilirim?
hocam önce bootlu root yapın atın sonra repairden sonra cihaz rootu silecek bu seferde eftsu root yapın cihaz açılacaktır patch yapın işlem tamamDostum U2 sürümüylede ben uğraşıyorum kaç gündür ama malesef çözüm bulamadım. Yakından takip ediyorum. Umarım çözüm buluruz
hocam zaten tek boot root oluyor bu cihazda a515f gibi oluyor arasdirdigim kadariyla. sorun tek boot vbmeta fark etmez root yapinca telefon bootloop oluyor.hocam önce bootlu root yapın atın sonra repairden sonra cihaz rootu silecek bu seferde eftsu root yapın cihaz açılacaktır patch yapın işlem tamam![]()
tamamdır hocam çözerseniz konu bekliyoruzMalesef 4. gün çözüm bulamadım Github'a Yazdım oradan umutluyum..
nasıl rootladınız..tarafımca çözüldü. fakat kötü haber şu malesef chimera işlem yaparken stock firmware istiyor. modifiye yazılım ile root mümkün.