YuSuF02
Kılıç kınından çıkmadıkça it sürüsü dağılmaz.
Onursal Yönetici
GSM Expert
Usta Üye
Kayıtlı Kullanıcı
rica edeirmbu gerçekten harika, eline sağlık
rica edeirmbu gerçekten harika, eline sağlık
teşekkürler.Merhaba Gsm Kolik Üyeleri Sizlere Samsung Galaxy A50 SM-A505F Modeline Ait Eng Modem Dosyasını Paylaşacağım;
Imeı Repair İşleminde Hata Alanlar Kullanabilirler
[Hidden content]
rica edeirmteşekkürler.
dene ustam uyması lazımFN modelde çalışırmı?
rica ederimDeneyelim bakalım teşekkürler
Hocam Odin son sürümden AP bölümünden yüklerken hata aldım yalnız. please get the approval to use factory binaries hatasırica ederim
ty[QUOTE = "YuSuF02, gönderi: 73077, üye: 68723"]
Merhaba Gsm Kolik Üyeleri Sizlere Samsung Galaxy A50 SM-A505F Modeline Ait Eng Modem Dosyasını Paylaşacağım;
[Gizli İçerik]
Hocam Odin son sürümden AP bölümünden yüklerken hata aldım yalnız. please get the approval to use factory binaries hatası
Bootloader kilidi açık ne onayı alacağım ki?lütfen fabrika ikili dosyalarını kullanmak için onay alın
odin versiyon değiştirmeyi dene ustam cihaz güvenlik yaması tarihi nedirBootloader kilidi açık ne onayı alacağım ki?
Ağustos güncellemesi var cihazda z3x ten de denedim aynı hataodin versiyon değiştirmeyi dene ustam cihaz güvenlik yaması tarihi nedir
hocam ağustos güncellemesi olmuyor maalesefAğustos güncellemesi var cihazda z3x ten de denedim aynı hata
temmuza falan yada hazirana düşürebilir miyiz yazılımla olur mu o zamanhocam ağustos güncellemesi olmuyor maalesef
eyvallahMerhaba Gsm Kolik Üyeleri Sizlere Samsung Galaxy A50 SM-A505F Modeline Ait Eng Modem Dosyasını Paylaşacağım;
[Hidden content]
ustam ocak ayına düşürmeniz lazım ama u5 in ocak ayıda yok maaleseftemmuza falan yada hazirana düşürebilir miyiz yazılımla olur mu o zaman
rica ederimeyvallah
Yapma be hocamustam ocak ayına düşürmeniz lazım ama u5 in ocak ayıda yok maalesef