Haber Samsung Galaxy Buds 2 Resmiyet Kavuştu (1 Viewer)

Samsung Galaxy Buds 2 özellikleri​

Samsung’un yeni kablosuz kulaklığı 150 dolarlık fiyatı ile ilk bakışta dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Koyu gri, beyaz, mor ve yeşil renk seçeneklerine sahip olan bu TWS, 27 Ağustos 2021 tarihinde mağazalardaki yerini alacak. Tasarımı ile Buds Pro modelini andıran kulaklık ebat olarak Pro’dan daha küçük boyutlara sahip.

Yine Pro modelindeki gibi bu kulaklıkta da net ve yüksek tonlar veren ayrıca derin basslar sunan sürücüler yer alıyor. Kulaklığın içerisinde bir adet woofer ve tweeter yer alıyor. Aktif gürültü engelleme özelliğine de sahip olan kulakılıkta şeffaf mod da yer alıyor. Bu sayede mikrofonlar ile müzik dinlerken dışarıdaki sesleri de duyabiliyorsunuz.


Gürültü engelleme özelliği açıkken kasası dahil 20 saat kullanım deneyimi sunuyor. Kulaklıklar tek başına ANC kapatıldığında 7.5 saat deneyim vadediyor. ANC kapandığında şarj kutusu ile kullanım süresi 29 saate kadar çıkabiliyor.

IPX2 sertifikası sayesinde suya ve tere karşı dayanıklı olan kulaklık AirPods Pro’nun yoluna taş koyacak gibi görünüyor. Türkiye pazarına da gelecek olan bu kulaklıkların Android ve iOS cihazlar ile tam uyumlu bir şekilde çalıştığını belirtelim.

Samsung Galaxy Buds 2


11 mm büyüklüğünde sürücülere ve 3 adet mikrofona sahip olan bu kulaklıklar tasarımsal açıdan oldukça ergonomik görünüyor. Bakalım Samsung’un yeni TWS’leri rakipleri karşısında başarılı olabilecek mi?​
 
Konu Kaynağı
teknoburada.net
Üst