şifre alabilirmiyim
S sedatdetay Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 11, 2017 #102 ceyhan akcay said: emeğine sağlık şifre alabilirmıyım Click to expand... sifre
E efo81man Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 11, 2017 #104 dosyayı hf kartına yazdırdım taktım ama hiç bi tepki yok telefonda abiler jig yaptım 300k takıyorum onada bi tepki vermiyor
dosyayı hf kartına yazdırdım taktım ama hiç bi tepki yok telefonda abiler jig yaptım 300k takıyorum onada bi tepki vermiyor
Özcan Bilgisayar Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 15, 2017 #108 efo81man said: dosyayı hf kartına yazdırdım taktım ama hiç bi tepki yok telefonda abiler jig yaptım 300k takıyorum onada bi tepki vermiyor Click to expand... Jtag denedinmi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
efo81man said: dosyayı hf kartına yazdırdım taktım ama hiç bi tepki yok telefonda abiler jig yaptım 300k takıyorum onada bi tepki vermiyor Click to expand... Jtag denedinmi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E efo81man Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 15, 2017 #109 jtag deneme dim abi gerçi o nasıl bi alet bilgim yok
K Kado1111 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 20, 2017 #114 Emeğinize sağlık şifre alabilirmiyim
K Kado1111 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 20, 2017 #115 Kardes ben bu yapılanları denedim pc hata veriyor acaba siz img yapıp yazdırıldı dosyayı bana atarmisiniz acil lutfen
Kardes ben bu yapılanları denedim pc hata veriyor acaba siz img yapıp yazdırıldı dosyayı bana atarmisiniz acil lutfen
K Kado1111 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 22, 2017 #117 Birde kurdum pc ye virüs bulaştı format attım pc ye bu nasıl is yardım edicek kimse yokmu şu dosyayı bana verebilecek birisi
Birde kurdum pc ye virüs bulaştı format attım pc ye bu nasıl is yardım edicek kimse yokmu şu dosyayı bana verebilecek birisi
K Kado1111 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jun 30, 2017 #119 Yardım edicek kimse yokmu birtek benim pc yemi virüs bulaşıyorrrr anlamadim
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Jun 30, 2017 #120 dosya ekli herkes indirdi sorun yok bir sende nasıl sorun oluyorsa bilemedim