samsung galaxy sm-g928f google hesapi sifresini unutum (1 Viewer)

kral64

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
slm aleykum arkadaslar ben burda yeniyim ve ararkene bu site gözüme carbti sorunum su benim sm-g928f markali cep telefonum var ona reserlerkene google hesabimi unutum sifresini aklimda degil simdi telefonumu acamiyorum kac gunden beri ugrasiyorum bi allah rizasi icin bana acilen yardim edicek arkadaslar varmi herseyi denedim bu google hesabimi olmadan acamiyorum l+tfen acilll yardim yoksa telefonu cöpemi aticam
samsung galaxy s6 eadge plus elefonum

kral64

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
acill yardim isdiyorum saygili ustalarimdan telefonum acamiyorum

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Tamam hallederiz sorun diil.lakin sizin yapacaginiz sey diil.yeriniz nerdr

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
[video=youtube;fbc2YhjgDX4]https://www.youtube.com/watch?v=fbc2YhjgDX4[/video]

Gsmkolik

İphone Destek
Genel Moderatör
Usta Üye
video yardımı ile yapamazsanız gün içinde uzaktan baglabntı ile hallederiz

kral64

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam slm aleykum ben bu sekilde denedim yanliz benim tel usb kapul edmiyor ben usb bu dosya yükledim yanliz tel takdimda benim tel bulmuyor onuda anlamadim

kral64

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam bu sekilde olmuyor bu dosya usb stick yükliyorum yanliz tel takdimda tel görmiyor usb stick yani acamiyorum

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Mrb. Suan disardayim ve size yardim edemiyorum..bir teknik servise götürun ve yardimci olsunlar

kral64

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
utam su an teknik service götüremem cunku buggun pazar burda her yer kapali yurtdisinda oldum icin ve bana demisdin uzakdan yardimlan yardim ederim diye su saate kadar sizi bekledim randevuerimi bile iptal edim size beklemek icin simdi eyer yardim edicek burda kimse yoksa ben kendi halimde haletmeye caliscam oda dediniz gibi teknik service götürerek ve para vererek