Haber Samsung Galaxy Unpacked Etkinliği Nasıl İzlenir? (1 Viewer)

Güney Kore menşeli teknoloji üreticisi Samsung, bugün söz verdiği gibi gibi karşımıza Samsung Galaxy Unpacked etkinliği ile çıkacak. Türkiye saati ile 17:00’da başlayacak olan etkinlikte Samsung’un birbirinden yeni cihazlarını tanıtması bekleniyor. Katlanabilir telefon konusunda Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modellerini tanıtacak olan firma, Watch 4 akıllı saatini ve Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklığını da tanıtacak.

Samsung Galaxy Unpacked etkinliği Samsung’un sitesinden yayınlanacak​

Canlı olarak yayınlanacak olan bu etkinliği takip etmek isteyenlere müjdeli haberimiz var. Bu etkinliği Samsung.com/tr adresi üzerinden canlı olarak izleyebilir ve yeni ürünlere tüm dünya ile aynı anda tanıklık edebilirsiniz. Saat 17:00’da başlayacak olan bu etkinlik Samsung için büyük önem taşıyor. Galaxy Note 21 ailesini bu yıl öteleyen firma, gelişmiş S-Pen özelliklerini katlanabilir telefonlarına sunacak. Ayrıca uygun fiyatlı katlanabilir telefon hayali de Samsung sayesinde bugün gerçek olacak.

Samsung etkinlik ile ilgili olarak; “İyi gerçekten yeterli midir? Son on yıldır, akıllı telefonlardaki yeniliklerin günlük hayatımızı nasıl değiştirdiğini görüyoruz. Peki, neden iyi olan bir şeyi değiştirelim? Yeni bir şey denemediğin sürece, daha iyisinin olabileceğini bilemezsin. Böylece neyi kaçırdığını da bilemezsin. Ve bir kere denersen, bir daha geri dönemezsin. Seni çok daha iyisiyle tanıştırmak üzereyiz. Hayata açılmaya hazırlan.” açıklamasında bulundu.

Samsung Galaxy Unpacked


Oldukça iddialı olan bu açıklamalar sonrasında hüsrana uğramayacağımızı ve Samsung’un bugünkü etkinliğinin dolu dolu geçeceğini düşünüyoruz. Çok düşük bir ihtimal de olsa bu etkinlikte Android 12 üzerine inşa edilecek olan One UI 4.0 arayüzünü görebileceğimizi belirtelim.​
 
Konu Kaynağı
teknoburada.net
Üst