Samsung S4 Mini (Samsung yazısında kalıyor) (3 Viewers)

Returnofwarfare

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar galaxy s4 mini cihazım samsung yazısında kalıyor recovery mod'a girdiğimde

(did not match sized system csc common system csc other.xml)
(e failed to mount cache ınvalınd argument)

bu şekilde kırmızı yazılar gelmekte download mode'a giriş yapabiliyorum odin ile stock rom kurdum fakat hala aynı şekilde bu yazılar gelmekte recovery ekranında

Konu hakkında bilgisi olan yardım edebilecek forum sakinleri varmıdır acaba?

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler herkese iyi forumlar

View attachment 5437

Last edited:

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Kombinasyon dosyası yükleyin..Oda olmuyorsa ofille repair room yükleyin.suan evdeyim.ofiste olsaydım yardımcı olurdum

Last edited:

Returnofwarfare

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Bir çok foruma yazdım dönüş yapan olmadı sağolun kısa sürede ilgilendiniz
fotoğraftaki recovery ekranında görünen stock rom'un sürümü XXUCOD2 gözüküyor fakat ben download mode'a sıkıntısız giriyorum ve farklı sürüm bir rom atmış olmama rağmen hala aynı sürüm gözükmekte ayrıca kombinasyon dosyası ve repair konusunda pek bilgim yok nasıl yapıldığı konusunda

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
CSC other XML bu dosyası ofille yuklemelisiniz..Repair tamir romudur.combinasyon dosylarida öyle..Box kullanıyorsanız.sitesinde mevcuttur olmali..recovery konumunda sıstem dosyları bozuk oldugundan cıhaz öyle kalır.other xml bu dosyanın yamasıdır..teknık servısle mı uğraşıyorsunuz beyfendı.

Last edited:

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Kombinasyon dosyası yükleyin..Oda olmuyorsa ofille repair room yükleyin.suan evdeyim.ofiste olsaydım yardımcı olurdum
ustam bana ofille ve repair room lik atabilir misin I9195 modeli için

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
ustam bana ofille ve repair room lik atabilir misin I9195 modeli için
ŞİMDİ SENDE ORJINAL ROOM VAR DIMI..CIHAZA SEN CUSTOM ROOM KURDUNMU.YANI CWM RECOVERY KURDUN MU DAHA ÖNCE...NEYSE.ÖYLE GÖRÜNÜYO.ORJINAL ROOMU ODINLE PDA bölümünden dııl.CSC BÖLÜMÜNDEN YÜKLE.SORUN ÇÖZÜLÜR.GEÇMIS OLSUN

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ŞİMDİ SENDE ORJINAL ROOM VAR DIMI..CIHAZA SEN CUSTOM ROOM KURDUNMU.YANI CWM RECOVERY KURDUN MU DAHA ÖNCE...NEYSE.ÖYLE GÖRÜNÜYO.ORJINAL ROOMU ODINLE PDA bölümünden dııl.CSC BÖLÜMÜNDEN YÜKLE.SORUN ÇÖZÜLÜR.GEÇMIS OLSUN
yok ustam telefon kendiliğinden sustu kendi telefonum sadece downloaf mode giriyordu bende repair romları sıraylan yükledim olmadı octoplustan yükledim yine olmadı logo da kalıyordu recovery mode girmiyordu en sonunda artık download mode girmez oldu. aygıt yönetici açtığımda qualcomm hs-usb qdloader 9008 portu çıkıyor

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Geçmis olsun.cihaz pert yani jitag olmus...yapabilcegin fazla bisiy yok

Returnofwarfare

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
@ADAM SARA hocam elimde bi anakart daha var s4 mini 9190 rom yükledikten sonra güncelleme geldi güncellemeyi yaptım 35 mb'lık bir güncelleme sonrasında uygulama indirmiştim apk bi uygulama spotify onu yüklerken bi anda kapandı cihaz usb ile bağladığımda Qualcomm 9008 portu olarak gözüküyor aygıt yöneticisinde usb jig yardımıyla cihazı download mode'a alabilirmiyim sizce?

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
@ADAM SARA hocam elimde bi anakart daha var s4 mini 9190 rom yükledikten sonra güncelleme geldi güncellemeyi yaptım 35 mb'lık bir güncelleme sonrasında uygulama indirmiştim apk bi uygulama spotify onu yüklerken bi anda kapandı cihaz usb ile bağladığımda Qualcomm 9008 portu olarak gözüküyor aygıt yöneticisinde usb jig yardımıyla cihazı download mode'a alabilirmiyim sizce?
maalesef ustam usb jig ile ben çok denedim olmuyor. I9195 debrick dosyayı fazı kartına atıyorum recovry mode grip restat atıyor sabit kalmıyor, bende I9190 debrick dosyayı hazıfa kartına atıp dene sende recover mod de sabit kalırsa ful yazılım at dene

Returnofwarfare

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
maalesef ustam usb jig ile ben çok denedim olmuyor. I9195 debrick dosyayı fazı kartına atıyorum recovry mode grip restat atıyor sabit kalmıyor, bende I9190 debrick dosyayı hazıfa kartına atıp dene sende recover mod de sabit kalırsa ful yazılım at dene
Mert hocam ben yinede deneyeceğim şansımı :D lg g3'lerde bu şekilde Qualcomm portu gördüğü zaman board diag ile düzelme şansı oluyor keşke s4 mini modeli içinde buna benzer bi sistem olsaymış ne güzel değilmi tel kapansın eMMC chip'i değişsin :D paranoyak oldum iyice bu brick olayından ötürü telefonları kullanırken korkar oldum ya

Returnofwarfare

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
GT-I9190 modelinin debrick dosyası varmıdır sizde?

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
BUYUR ustam

bunu pc ye kur hafıza kartına bu nunlayükleyeceksin sonra hafıza kartını telefona takıp aç BOOT RECOVERY MODE açılıp sabit kalsa yazılım at

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
Recovery ve download moda gelmeyen bir durum söz konusu..Ugrasilmssi lazım ...

Returnofwarfare

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
BUYUR ustam

bunu pc ye kur hafıza kartına bu nunlayükleyeceksin sonra hafıza kartını telefona takıp aç BOOT RECOVERY MODE açılıp sabit kalsa yazılım at

Mert hocam win32disk imager'i indirdim debrick.img dosyasını seçip hafıza kartının bulunduğu konuma write komutu verdim beklemedeyim şuan, devamında hafıza kartına dosyalar çıkacak heralde öyle tahmin ediyorum sonrasında ise GT-9190.sdc adlı dosyayı nereye atmam gerekiyor ?

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Mert hocam win32disk imager'i indirdim debrick.img dosyasını seçip hafıza kartının bulunduğu konuma write komutu verdim beklemedeyim şuan, devamında hafıza kartına dosyalar çıkacak heralde öyle tahmin ediyorum sonrasında ise GT-9190.sdc adlı dosyayı nereye atmam gerekiyor ?
ustam yalnız hafıza kartı boş olmalı işleme başlarken write işlemi bittiyse hafıza kartını olduğu gibi çıkartıp telefona tak download mode al BOOT RECOVERY MODE açılacakmı bak sabit kalırsa fuul yazılım at