Samsung S4 Mini (Samsung yazısında kalıyor) (2 Viewers)

Returnofwarfare

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam yalnız hafıza kartı boş olmalı işleme başlarken write işlemi bittiyse hafıza kartını olduğu gibi çıkartıp telefona tak download mode al BOOT RECOVERY MODE açılacakmı bak sabit kalırsa fuul yazılım at
Şuan write işlemi devam etmekte hocam bitince telefona takarım direk GT-9190.sdc dosyasına gerek kalmıyor anladığım kadarıyla yanlış anlamayın daha önce böyle bir işlem yapmadığım için ayrıntılı şekilde soruyorum

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Şuan write işlemi devam etmekte hocam bitince telefona takarım direk GT-9190.sdc dosyasına gerek kalmıyor anladığım kadarıyla yanlış anlamayın daha önce böyle bir işlem yapmadığım için ayrıntılı şekilde soruyorum
aynen ustam dediğin gibi, 2link vermemin sebebi BAZI I9190 debrick dosyaları işe yaramaya biliyor internetten ararıp bulmak lazım değişik sitelerden 3linke gelince orda anlatılıyor resimli olarak I9195 mdeli ama yöntem aynı. ne durumda bi gelişme varmı ustam telefonun bide kusura bakma bazen müsait olamıyoruz geç cevap yazıyorum

Returnofwarfare

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
aynen ustam dediğin gibi, 2link vermemin sebebi BAZI I9190 debrick dosyaları işe yaramaya biliyor internetten ararıp bulmak lazım değişik sitelerden 3linke gelince orda anlatılıyor resimli olarak I9195 mdeli ama yöntem aynı. ne durumda bi gelişme varmı ustam telefonun bide kusura bakma bazen müsait olamıyoruz geç cevap yazıyorum
valla mert hocam win32 disk imager ile debrick.img dosyasını seçip hafıza kartının konumunu seçiyorum write diyorum işlem bitiyor ama hafıza kartı boş :D

Sinay57

Usta Üye
Admin
Usta Üye
I747 ve i747M içinde o dosyalar mevcutmu acaba D

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
bi yerde hata olmalı şöyle anlatayım önce biçimlendir hafıza kartını içi boş olsun pc yee tak sonra win32 disk imager aç kalsor simgesine tıkla ordan debrick image dsoyayı seç sonra wrtite de yazma işlemi bitsin o kadar, bittikten sonra hafıza kartını konrol et içinde bi dosya oluşturacak bak içinde mi sonra hafıza kartını telefona takıp açıyorsun bu kadar.
bu video da tarifi var win32 disk imager yüklemesi
[video=youtube;tWnHesLPikQ]https://www.youtube.com/watch?v=tWnHesLPikQ[/video]

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı

Returnofwarfare

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
bi yerde hata olmalı şöyle anlatayım önce biçimlendir hafıza kartını içi boş olsun pc yee tak sonra win32 disk imager aç kalsor simgesine tıkla ordan debrick image dsoyayı seç sonra wrtite de yazma işlemi bitsin o kadar, bittikten sonra hafıza kartını konrol et içinde bi dosya oluşturacak bak içinde mi sonra hafıza kartını telefona takıp açıyorsun bu kadar.
bu video da tarifi var win32 disk imager yüklemesi
https://www.youtube.com/watch?v=tWnHesLPikQ
mert hocam teşekkürler deneyeceğim tekrar bide bu dropbox'tan indirdiğim debrick.img dosyası 9190 modelinin dosyasıdır inşallah bende baya araştırdım şu linki buldum ama buda sd karta atılan dosyamı onu anlayamadım :D

mert_33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
mert hocam teşekkürler deneyeceğim tekrar bide bu dropbox'tan indirdiğim debrick.img dosyası 9190 modelinin dosyasıdır inşallah bende baya araştırdım şu linki buldum ama buda sd karta atılan dosyamı onu anlayamadım :D

ustam rif jtag ile yapılan işlem bu konuda fazla bilgi sahibi değilim efs imei onarma dasyası galiba
bu liki incele

oruckose1

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
merhabalar aynı sorun bendede var dediklerinizi yaptım ama sonuc aynı bi yardımcı olurmusunuz