samsung j730 twrp download-indir
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Aug 18, 2017 #1 samsung j730 twrp Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
N nahraseli Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Jan 19, 2018 #2 GsmkoliK said: samsung j730 twrp Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Click to expand... teşekkürler daim olun
GsmkoliK said: samsung j730 twrp Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Click to expand... teşekkürler daim olun
J jan Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 2, 2018 #4 Usta indirdim flashladım fakat telefon açılmıyor. Tekrar yazılım atınca anca açılıyor telefon
RecSpeed Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Sep 3, 2018 #5 jan said: Usta indirdim flashladım fakat telefon açılmıyor. Tekrar yazılım atınca anca açılıyor telefon Click to expand... Cihaz güncel olabilir, Root için GSMKOLIK in paylaştığı buradaki dosyayı flashlayın. İşlem yapın, Root uygulaması gelmez ama cihaz rootlanır. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
jan said: Usta indirdim flashladım fakat telefon açılmıyor. Tekrar yazılım atınca anca açılıyor telefon Click to expand... Cihaz güncel olabilir, Root için GSMKOLIK in paylaştığı buradaki dosyayı flashlayın. İşlem yapın, Root uygulaması gelmez ama cihaz rootlanır. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
A arapmard Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 25, 2018 #6 j730f root yükledim cihaz samsung ta kaldı