SAMSUNMG A7 -A700FQ Ağda Kayıtlı Değil Hatası (5 Viewers)

teknik_servis01

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar merhabalar,ilk defa konu açıyorum eğer hatalarım varsa kusuruma bakmayın lütfen.

A7 model telefonum birden ağda kayıtlı değil hatası verdi ve ne yaptıysam düğzelmedi,acil yardım lütfen.

Not: Fabrika ayarlarına döndüm yine düzelmedi,başka başka hatlar taktım yine düzelmedi malesef.

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
*#06# yapıp ekranda çıkan IMEI kodunu dan sorgulat bakalım eğer kayıtlı ise *#0011# kodunu dene ve IMEI Certi/IMEI Status : OK veya NG mi yazıyor ona bak

teknik_servis01

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
İME numarasını sorgulattım sıkıntı yok,dediğiniz gibi servis menüsüne baktım şimdi İME CERT : PASS yazıyor

teknik_servis01

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim vallahi denemediğim kart kalmadı nerdeyse,telefon açılırken pin kodu soruyor,yani sim kartı okuyor fakat şebeke yok.resetledim vs.. benimmisin demiyor cihaz,dediğin gibi servis menüsündede cert kısmı pass yazıyor ama yok olmuyor : (

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim vallahi denemediğim kart kalmadı nerdeyse,telefon açılırken pin kodu soruyor,yani sim kartı okuyor fakat şebeke yok.resetledim vs.. benimmisin demiyor cihaz,dediğin gibi servis menüsündede cert kısmı pass yazıyor ama yok olmuyor : (

o zaman eğer bilgin varsa ROM flashlamayı dene yok anlamam diyorsan hiç uğraşma bir telefoncuya ver 20 TL ye atarlar belki düzelir o zaman...

teknik_servis01

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ederim kardeşim bu sammobileden eskiden indiriyoduk rom,şimdi ücretli olmuş bakayım internetten sağlam orjinal bir rom bulabilirsem kendim atacam.yardımların için teşekkür ederim.

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
İlk başta 112 arama yap, Çalıyorsa beklemeden kapat. Repair yap. Eğer çalmadan direk kapanıyorsa cihazın şebekesinde donanımsal sıkıntı olma ihtimali vardır.