hiç mi açılmıyor yoksa işlem mi yapmıyormagma tolda calısmamı var bılgısı olan varmı
hiç mi açılmıyor yoksa işlem mi yapmıyor
serverda bakım var diyorReading Modem Data...OK
Checking device...OK
Preparing...OK
Checking security...OK
Detecting device requirements...OK
Requesting data from server...The server is under maintenance
Operation Finished (00:23) By MagmaIMEITool Version 5.3
Work ID: 6357041
dunden beri boyle ne servermıs usdam a71 rapier yapcam musterıde sorunluserverda bakım var diyor
mail attım bakalım ne cevap gelecek magma dandunden beri boyle ne servermıs usdam a71 rapier yapcam musterıde sorunlu
tskler usdammail attım bakalım ne cevap gelecek magma dan
cevap gelmemişusdam calısma varmı yoksa benımkımı sıkıntı tool
selamun alekum hayir yok usda 3 gundur kredi aldim repair icin server offline geri donus yapicaklarinada inanmiyorum hep yakinda yaziyolarmagma tolda calısmamı var bılgısı olan varmı
gardas beklıyorum hala bende krdi yokledım yav adam da beklıyo nasıl bı sıstemmıs bu boleselamun alekum hayir yok usda 3 gundur kredi aldim repair icin server offline geri donus yapicaklarinada inanmiyorum hep yakinda yaziyolar
Ne seviyesiz satıcı arkadaş bunlar bide adamı fırçalamışlar bide herkes aynı soruyu sormasın üzerinde çalışıyorum server düzeldiğinde grup içerisinde paylaşacağız demiş. Bu iş iyice oyuncak olmuş ticari bir iş bu zevk yapmıyoruz burada müşteriye cevap vereceğiz arkadaş.TELEGRAMDAN ULAŞTIM CEVAP:Magma Tools
Magma FRP Tool: in maintenance
Magma Tool: In Maintenance
Magma Sprint Unlock: Online
Magma MSL Unlock: In Maintenance
There is no specific time for the server to return Everyone please do not repeat the question because I am busy fixing it and when it works we will tell everyone in the group![]()
harika bir cevap müşteri memnun kalır sabah geri gelir kesn=) bende aynını diyeyim =)hee sımdı ne dıyelım musterıye sen gıt belkı bıgun gelır![]()