sm-g925a 6.0.1 root yada twrp bulamadım ustalar elinde olan varmı varsa ekleyebilir mi
S seferbey Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 25, 2017 #1 sm-g925a 6.0.1 root yada twrp bulamadım ustalar elinde olan varmı varsa ekleyebilir mi
S seferbey Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 27, 2017 #3 buldum çok şükür arkadaşlar hem g920a hemde g925 6.0.1 root Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
buldum çok şükür arkadaşlar hem g920a hemde g925 6.0.1 root Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
A anarsik Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 1, 2017 #4 hocam yaptım fakat olmadı bende de g925a var yüklüyorum açılıyor supersu falan yüklü olmuyor acaba yüklemem mi gerek ?
hocam yaptım fakat olmadı bende de g925a var yüklüyorum açılıyor supersu falan yüklü olmuyor acaba yüklemem mi gerek ?
S seferbey Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 1, 2017 #5 Yükledikten sonra z3x den işlem yap direk yapiyor diğer rot işlemlerini yapmiyor
I incali Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Mar 3, 2017 #6 recovery nasıl yükleyeceğiz veya downgrade nasıl yapacağız
D dreamworks Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 1, 2017 #7 Harikasın ustam denedim oldu eline sağlık
A animeist Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 17, 2017 #8 peki nasıl yükleyeceğiz. yardımcı olursanız sevinirim
A animeist Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 17, 2017 #9 Lütfen yardimm edin telefon amerikadan geldi ve türkçe dil için root etmem lazim bu konudaki boot.img nasil yükleyeceğim .
Lütfen yardimm edin telefon amerikadan geldi ve türkçe dil için root etmem lazim bu konudaki boot.img nasil yükleyeceğim .
D dreamworks Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 17, 2017 #10 Odin 3.10.7 ile PDA bölümünden seçerek atabilirsiniz
E ertugrulbulut19 Deneyimli Üye Deneyimli Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 20, 2017 #11 G925F VAR 6.0.1 bu root olur mu kardesım
S seferbey Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 21, 2017 #13 arkadaş bu telefonlar türkiyede 3g 4g çekmiyor türkçe dil yok malesef bende de var tr yok yapamadım yaptıramadım
arkadaş bu telefonlar türkiyede 3g 4g çekmiyor türkçe dil yok malesef bende de var tr yok yapamadım yaptıramadım
HaYaLmeaN Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 26, 2017 #14 seferbey said: arkadaş bu telefonlar türkiyede 3g 4g çekmiyor türkçe dil yok malesef bende de var tr yok yapamadım yaptıramadım Click to expand... 7.0 a Yükselt Dillere gir ordan türkce dil secenegini indirebilirsin. G925AUCS6EQE1_ATT6EQE17.0
seferbey said: arkadaş bu telefonlar türkiyede 3g 4g çekmiyor türkçe dil yok malesef bende de var tr yok yapamadım yaptıramadım Click to expand... 7.0 a Yükselt Dillere gir ordan türkce dil secenegini indirebilirsin. G925AUCS6EQE1_ATT6EQE17.0
C cemoli1987 Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 26, 2017 #15 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. videodaki gibi yapmaya çalış olmazsa aşağıdaki linkte yazılımı indir yükle Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. videodaki gibi yapmaya çalış olmazsa aşağıdaki linkte yazılımı indir yükle Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.