sm-g935f cıhazımı frp kapatamıyorum (7 Viewers)

Status
Not open for further replies.

ADAM SARA

Emektar Üye
Usta Üye
Deneyimli Üye
mrb geçmıs olsun elınızde hangı boxlar mevcut.cıhazın durumu ılgılı resım atma durumunuz var mı

beylerbeyi

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
şuan açılış ekranında kalıyor frp on gozuktugu ıcın root veya twrp atamıyorum atınca ekranda custom binary blocked by frp lock sekılde krımızı veya yesıl cızgılı hata cıkıyor

beylerbeyi

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Konuda resimlerde paylastim abim yine olmuyor hangi csc oldugunu ogrenemiyorm ona gore fimvare indirmem gerek ama bulamadim bi turlu :(

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Konuda resimlerde paylastim abim yine olmuyor hangi csc oldugunu ogrenemiyorm ona gore fimvare indirmem gerek ama bulamadim bi turlu :(

Merhaba Yazılım yükleyerek FRP OFF durumuna gelmez. TWRP yükleyebilmeniz için başta FRP Kaldırmanız gerekmektedir. OEM kilidini açtıktan sonra TWRP yükleyebilirsiniz.

Elinizde box mevcut mu. Başta temiz bir yazılım yükleyin. Daha sonra z3x varsa uart metoduyla frp kaldırabilirsiniz.

Elinizde box yoksa youtube dan izleyerek uzun yollarla kaldırabilirsiniz.

İşleminiz bu şekilde olmalı.

1.stok yazılım
2.frp
3.oem
4.twrp

beylerbeyi

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Youtubeden cok izledim vieo ama bi turlu yapamadim diyorlar csc kodunu ogrrenip o romu kurarsan duzelir ama onuda nerden ogrenecegimi bilmiyorum youtubeden bildigin bi sayfa linki vrsa izliyim abim simdiden tşkler

RecSpeed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Youtubeden cok izledim vieo ama bi turlu yapamadim diyorlar csc kodunu ogrrenip o romu kurarsan duzelir ama onuda nerden ogrenecegimi bilmiyorum youtubeden bildigin bi sayfa linki vrsa izliyim abim simdiden tşkler

Combination dosyası yüklediğini görüyorum calculator metodunu kullan.

*#0808# dm+modem+adb seç sonra telefonu dowload moda al

güncel bir yazılımdan elinde box yoksa 4 veya 5 parçalı yazılım bul.

odin ile sadece pda dan AP dosyasını flashla. cihaz açıldımı

adb klasörüne gir. Eğer c:\ de adb klasörü yoksa. indir.

1. adb shell content insert –uri content://settings/secure –bind name:s:user_setup_complete –bind value:s:1
  2. adb shell am start -n com.google.android.gsf.login/
  3. adb shell am start -n com.google.android.gsf.login.LoginActivity

bu komutları gönder.

beylerbeyi

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cok tşk ederım abım soyleıdıgn gıbı goturdum telefoncu hemen hal ettı cok tşk ederım

Status
Not open for further replies.