SM-J3110 FRP nasıl kırarız (8 Viewers)

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar cümleten kolay gelsin.Müşterim cihazı recovery menüden sıfırlamış,frp istiyor cihaz.Nasıl kaldırabiliriz.Malüm bende box yok,boxsuz bir yöntem bilen ustam varmı..

Not: Arkadaşlar evet cihaz son güvenlk güncellemesini aldığı için 5.0.1 olmasına ragmen frp istiyor,bu cihaz tr uyumlu olmadıgı için sıkıntılı biraz,frp'sini nasıl çözebiliriz bilen bir üstadımız varmı acaba ?

zekaikilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Bence octops alın box olarak abi , Eger telefonu tam marka modelini biliyorsanız otg vs kablonuz var ise by-pass işlemleri yapılabilir 5 için , YouTube vs yazılmlarını vs anlatıyorlar , birde ara modeller için başlangiç olarak uat alabilirsin abi ucuz 200 lira ama hayat kurtarır

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Zekai kardeşim z3x daha kullanışlıdiye düşünüyorum.Birde bu uat'ı almayı düşünüyorum hatta musa beyin telefonunuda aldımda,bilmiyorum ne derece kullanışlı,sık sık hata veren bir programmı yoksa stabil çalışıyormu sorunsuz olarak tam emin olamıyorum,sen kullanıyomusun uat

zekaikilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Ben hata verdiğini neredeyse hiç görmedim , bence baslangiç olarak iyi Qualcomm işlemcili Vestel lere vs de rahat modale ediyor zaten ne yapman gerekiyorsa orda yazıyor

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Şöyle bir sıralama yapabilirsin ==> Z3x Samsung + LG > XTC2Clip (HTC için) > Octoplus Samsung + LG ( dilersen bir de JTAG ) > Chimera > UAT

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
5g ustam ismini bilmediğim için nikle hitap ediyorum kusura bakma.z3x box alıcam almayada.ekstra yazılım olarak uat'mı tavsiye edersin yoksa chimera'yımı.

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar evet cihaz son güvenlk güncellemesini aldığı için 5.0.1 olmasına ragmen frp istiyor,bu cihaz tr uyumlu olmadıgı için sıkıntılı biraz,frp'sini nasıl çözebiliriz bilen bir üstadımız varmı acaba ?

adnanmirsad56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar evet cihaz son güvenlk güncellemesini aldığı için 5.0.1 olmasına ragmen frp istiyor,bu cihaz tr uyumlu olmadıgı için sıkıntılı biraz,frp'sini nasıl çözebiliriz bilen bir üstadımız varmı acaba ?
talkback usulü denedinizmi.
veya bluetooth ile
yada telefondaki romun aynısını bul
boot ve sboot doyalarını yaz adb açması gerekir
herhangi bir frp aracı ile dene

androıdteknik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Mevcut romun boot.img dosyasını düzenleyip odinledim,recoveryden wipe data yaptım cihazın frp'si açıldı arkadaşlar..