Tavsiye Tavsiyeler Açık Bir Post (1 Viewer)

huseyinseker

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı

Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde laptopun üstüne su döküldü. Bende internete girdiğimde laptopa su döküldükten sonra neler yapılır diye baktım telefondan. Tüm kablo bağlantılarını sökün ters çevir bataryayı çıkar falan hepsini yaptım kuruttum ama yine de yetmedi bozuldu götürdüm tamire o da yüksek bi miktar para istedi zaten eskimişti yani üstüne biraz koyup bi masaüstü bilgisayardan alayım dedim. Aklımda olan bilgisayarlardan biri casper Nirvana A500. Windows 10 sistemi yüklü şekilde alacağım freedossa bulaşmam. Önerilerinizi postumun altına bekliyorum lütfen.
 

Copycat

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Eee tabi su dökülse bile ufaktan aşağı inse de geçmiş olsun deriz. Soğuk su iç üstüne çnkü genelde astarı yüzünü geçer :))) Masaüstüne geçeceksen de bence de söylediğin pcde karar kıldıysan Windows 10lu al. Bazen freedos olarak alanlar da oluyor saygı duyarım ama ben windows’lu almayı tercih ederim.
 

karacabu

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle geçmiş olsun yaşadım bilirim üzer insanı hele ki bu zamanda her şey böyle pahalıyken… bahsettiğin modeli deneyimlememdim. Sadece aıo bilgisayarlar normal masaüstü bilgisayarlara göre daha avantajlı bence. Bide Windows 10 sistemi ile birlikte aldığında dışarıdan bir daha gidip işletim sistemiyle uğraşmamak lazım. Güzel şekilde arkadaş da açıklamış zaten.
 

prens45

Uzman Üye
Admin
Genel Moderatör
Uzman Üye
AİO yani monitörün içinde kasa olan modellerde laptop harddiski olur ve yavaş kalır masa üstüne hdd sine göre.soğutma konusunda da sıkıntı olabilir.
 
Üst