merhaba usta senin söylediklerin hariç bana siğma zx3 eft umt gibi şeylerde söylediler bana alınmalı mıdır sizcechimera ufi dft pro ve octo işinizi görecektir satın alımlar için dilerseniz yardımcı
Şimdi sana ne gerekliyse söylüyorummerhaba usta senin söylediklerin hariç bana siğma zx3 eft umt gibi şeylerde söylediler bana alınmalı mıdır sizce
Şimdi sana ne gerekliyse söylüyorum
1-Chimera
2-Octoplus Box Tercihen Samsung +huawei+lg
3- umt-nck pro dongle
4- eft pro dongle
5- ufi dongle
Bunlar sana bu dönemde yeter zaten iş çok yok boşuna elini sistemle doldurma
Sigma okadar geniş değiş
Z3x artık eskisi kadar iyi değil
Benim düşüncem
merhaba bir yakınımın elinde mevcut bütün boxlar mevcut ikinci el almam manıklı olurmuŞimdi sana ne gerekliyse söylüyorum
1-Chimera
3- umt-nck pro dongle
4- eft pro dongle
5- ufi dongle
Sigma okadar geniş değiş
Benim düşüncem bu şekilde
merhaba bir yakınımın elinde mevcut bütün boxlar mevcut ikinci el almam manıklı olurmu
z3x bi projesi var suanda ixomi huwai ve lg icinde calısmaları var dıye biliyorum bi patlama yapıcak dıye duydum z3x deŞimdi sana ne gerekliyse söylüyorum
1-Chimera
3- umt-nck pro dongle
4- eft pro dongle
5- ufi dongle
Sigma okadar geniş değiş
Benim düşüncem bu şekilde
Z3x hergün geriliyor bomba küflendi artık patlamazz3x bi projesi var suanda ixomi huwai ve lg icinde calısmaları var dıye biliyorum bi patlama yapıcak dıye duydum z3x de
Z3x hergün geriliyor bomba küflendi artık patlamaz
Taklitler Aslını Yüceltir
z3x ana branjı samsung onda kendini ilerletsin baya geride kaldı sonra diğerlerine baksınz3x bi projesi var suanda ixomi huwai ve lg icinde calısmaları var dıye biliyorum bi patlama yapıcak dıye duydum z3x de
Aynz3x ana branjı samsung onda kendini ilerletsin baya geride kaldı sonra diğerlerine baksın![]()
beklıyorux usdam ara yuzu daha kolayz3x ana branjı samsung onda kendini ilerletsin baya geride kaldı sonra diğerlerine baksın![]()
Ustam banada chimera lazım kaç dolorchimera ufi dft pro ve octo işinizi görecektir satın alımlar için dilerseniz yardımcı olabiliriz