Turkcell’den Bold 9700′E Özel Ücretsiz Uygulamalar (1 Viewer)

d4rkpi0n

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
BlackBerry’nin en yeni ve en son modeli olan BlackBerry Bold 9700 modeline sahip Turkcell kullanıcıları 6 adet uygulamayı ücretsiz olarak indirebilecekler. Bunun için yapmanız gereken cihazınızı browserından adresine girmeniz yeterli. Bu durumda browserınız sizi download sayfasına yönlendirecek. Bu uygulamalar:
SeyahatTurkcell Seyahat, kullanıcıların cep telefonlarına indirebilecekleri bir uygulama ile seyahatlerini planlayabilmelerini sağlayan mobil seyahat asistanıdır.Uygulama üzerinden uçak bileti sorgulama, rezervasyon ve satın alma, online check-in, havalimanı geliş-gidiş uçuş bilgileri öğrenme gibi bir çok işlem yapılabilir.
Matriks MobileMatriks Mobile cep telefonlarında kullanılmak üzere geliştirilmiş bir finansal veri ve haber izleme uygulamasıdır.Bu uygulama ile finansal piyasalara ilişkin en son haber, fiyat, değer bilgilerine erişmek ve gerçek zamanlı portföy izlemek, yönetmek, hisse senedi alım-satım işlemleri yapmak mümkündür.
IBB Cep TrafikİBB Cep Trafik ile anlık trafik bilgisine istediğiniz zaman, istediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. İstanbul trafik kameralarından trafik görüntülerini canlı olarak görüntüleyebilir, trafik ölçüm detektörleri ile hazırlanan haritadan trafik yoğunluk bilgilerini alabilir ve İstanbul içinde seçilen iki nokta arasındaki tahmini seyahat süresini belirleyebilirsiniz.
PusulaTurkcell Pusula uygulaması ile size en yakın Eczane, Hastane, Polis, Banka, Yeme&İçme, Giyim, Sinema, gibi birçok noktanın konumlarını bulabilir, Turkcell’liler kazanır kampanya noktaları ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi edinebilir ve bulunduğunuz noktayı arkadaşınız ile paylaşabilirsiniz.
NavigasyonUbinav yazılımı ile, aboneler, GPS üzerinden alınan lokasyon verileri ile, nerede olduklarını görebilir, adres sorgulayabilir, başlangıç ve bitiş noktası belirleyerek bu noktalar arası rota (yol) tarifi alabilirler. Adres sorgulama ile birlikte, Türkiye genelindeki ilgi noktalarının adresleri ve telefon numaralarına da ulaşabilirler.
Tam NeredeTamamen kişisel izne bağlı, bireysel bir konum bulma ve bireysel güvenlik hizmetidir. TamNerede Servisi, kayıtlı üye Müşterilerin, diğer kayıtlı ve onaylı olarak listelerinde yer alan sevdiklerinin (onayları doğrultusunda) bulundukları konumu Mobil Uygulama üzerinden çalışan SMS hizmeti veya İnternet sitesi üzerinden paylaşabildikleri bir lokasyona bağlı konum buma ve bireysel güvenlik hizmetidir.
Daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
 
Üst