U.A.T tool patch varmı ustalar ben yapamadımda bide bu j3 falan repair yapmıyormu ??
R reis4747 Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 20, 2018 #1 U.A.T tool patch varmı ustalar ben yapamadımda bide bu j3 falan repair yapmıyormu ??
T turkcellgsm Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 20, 2018 #2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. ben daha yapmadım ama yapılıyormuş. model listesini supportundan bakabilirsin. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. ben daha yapmadım ama yapılıyormuş. model listesini supportundan bakabilirsin. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
looupss Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 20, 2018 #3 burada sonuç alınmış marka ve modeller var inceleyebilirsin Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
burada sonuç alınmış marka ve modeller var inceleyebilirsin Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
R redbull Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Feb 20, 2018 #4 samsung lara z3x octopus diger tüm modellere uat yeterli