DownloadLink ; CLİCKKK :)
BarisTATAR KİNG OF İCLOUD Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 1, 2016 #1 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. DownloadLink ; Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. DownloadLink ; Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
L leonardo063 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 21, 2017 #4 kardeş nasıl yapacağımızı detaylı anlatırsanız çok sevinirim cihazı fatboot moduna alıyorum cmd yi de açıyorum oraya kadar tamam
kardeş nasıl yapacağımızı detaylı anlatırsanız çok sevinirim cihazı fatboot moduna alıyorum cmd yi de açıyorum oraya kadar tamam
L leonardo063 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 22, 2017 #5 mavi gsm rica etsem biraz detaylandırırmısınız
L leonardo063 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 22, 2017 #6 slm mavi gsm arkadaşım rica etsem detaylı anlatabilirmisin
C cafermert Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Apr 30, 2017 #7 selamın aleyküm usta vodafone 4 g var dokunmatik yoları kopuk şema lazım yardımcı olursanız sevincem tşkrrrrrrr
selamın aleyküm usta vodafone 4 g var dokunmatik yoları kopuk şema lazım yardımcı olursanız sevincem tşkrrrrrrr