A alfakurt04 Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Aug 2, 2021 #1 TELEFONUN SÜRESİ DAHA VARDI BİRDEN KAPANDI KİLİDİDE ACMAMIŞTIM DAHA ŞUAN NE YAPABİLİRİM YARDIM EDERMİSİNİZ?
TELEFONUN SÜRESİ DAHA VARDI BİRDEN KAPANDI KİLİDİDE ACMAMIŞTIM DAHA ŞUAN NE YAPABİLİRİM YARDIM EDERMİSİNİZ?
prens45 Uzman Üye Admin Genel Moderatör Uzman Üye Aug 3, 2021 #2 @GSM.şerif ustamız uzaktan bağlantı ile yardımcı olur Upvote 0 Downvote
SHERIF Profesyonel Teknik Servis Staff member Admin Co-Admin WebMaster Premium Üye Destek Ekibi GSM Expert Aug 3, 2021 #3 Özelden Yazıyorum Upvote 0 Downvote
D desparoux Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Oct 2, 2021 #4 ustad selam toco için paylaştığın eng rom denediniz mi çalışıyor mu sıkıntısız Upvote 0 Downvote
SHERIF Profesyonel Teknik Servis Staff member Admin Co-Admin WebMaster Premium Üye Destek Ekibi GSM Expert Oct 2, 2021 #5 desparoux said: ustad selam toco için paylaştığın eng rom denediniz mi çalışıyor mu sıkıntısız Click to expand... Sorunsuz çalışıyor ustam Upvote 0 Downvote
desparoux said: ustad selam toco için paylaştığın eng rom denediniz mi çalışıyor mu sıkıntısız Click to expand... Sorunsuz çalışıyor ustam