diag portu açamıyor adam neden efs silsinki ?? efs yedeği olsun qcn yedeği olsun alamıyorsun şuan nv kitli cihazda.hocam cihazın efs sini sildinizmi
diag portu açamıyor adam neden efs silsinki ?? efs yedeği olsun qcn yedeği olsun alamıyorsun şuan nv kitli cihazda.hocam cihazın efs sini sildinizmi
imei'ler duruyor hocam olduğu gibi herhangi bir işlem yapmadım , diag bile acamadım beceriksizliğimden sanırımpeki şuan cihazda imeileri sildinizmi yoksa duruyormu
imei silinmeden diag açılmaz ama hocam elinizde profesyonel toolaar varmıimei'ler duruyor hocam olduğu gibi herhangi bir işlem yapmadım , diag bile acamadım beceriksizliğimden sanırım![]()
olduğu gibi duruyor hocam imei'leri sadece twrp üzerinden ne olur ne olmaz diye efs yedek aldımpeki şuan cihazda imeileri sildinizmi yoksa duruyormu
Herhangi bir tool yok malesef sadece adb shell ile denedim diag açmayi.imei silinmeden diag açılmaz ama hocam elinizde profesyonel toolaar varmı
hocam size tavsiyem işi bilen birine götürmeniz çünkü o cihazda siz efs silerseniz bilmeden elinizde kalabilir sizin yer neredeydiHerhangi bir tool yok malesef sadece adb shell ile denedim diag açmayi.
cihaz eğer rootlu ise adb üzerinden sorunsuz diag açıyor benim ki sizinki açmadımıHerhangi bir tool yok malesef sadece adb shell ile denedim diag açmayi.
Ben ist anadolu yakası cekmekoy tarafındayımhocam size tavsiyem işi bilen birine götürmeniz çünkü o cihazda siz efs silerseniz bilmeden elinizde kalabilir sizin yer neredeydi
acamadım hocam adb ile tekrar deneyeyim.cihaz eğer rootlu ise adb üzerinden sorunsuz diag açıyor benim ki sizinki açmadımı
Hocam ben avrupa yakasındayım gelme fırsatınız olursa ben sorayım oluyorsa bana getirinBen ist anadolu yakası cekmekoy tarafındayım
hocam diag geldiacamadım hocam adb ile tekrar deneyeyim.
olur hocam , gelirim sorun değil size zahmetHocam ben avrupa yakasındayım gelme fırsatınız olursa ben sorayım oluyorsa bana getirin
özelden yazdımolur hocam , gelirim sorun değil size zahmet
hocam qcn edit yapıp qpst ile deneseydinizdiag actım umt de qcn yediremedim normal qfil den de qcn islem görmüyor
cihaz umi kilid acık twrp de normal kodları denedim sdf ler de olumsuz su asamada yedek almısdım suan olumsuz dedim iade ettim
olmuyor hocam cihazda diag açıp qcn xqcn yedek alıyorum. yalnız modemst1 modemst2 ve fsg blockları boş. içerisinde imeiler barınmıyor. yalnız efs kodlarını buldum. sdf7 sdf8 sdf9 sdf10 blocklarında efs mevcut silindiği taktirde cihazdaki baseband düşüyor ve diag açılmıyor. yedekleri mutlaka alınmalı. yani bu cihaz içinde ENG rom şart pocoda olduğu gibihocam qcn edit yapıp qpst ile deneseydiniz
olabilir tamam inşaAllah hocamolmuyor hocam cihazda diag açıp qcn xqcn yedek alıyorum. yalnız modemst1 modemst2 ve fsg blockları boş. içerisinde imeiler barınmıyor. yalnız efs kodlarını buldum. sdf7 sdf8 sdf9 sdf10 blocklarında efs mevcut silindiği taktirde cihazdaki baseband düşüyor ve diag açılmıyor. yedekleri mutlaka alınmalı. yani bu cihaz içinde ENG rom şart pocoda olduğu gibi