Haber Xiaomi Mi 10 Serisi Telefonların Satış Rakamı Açıklandı (1 Viewer)

Xiaomi’nin Mi Pad 5 ve modellerini tanıttığı yakın tarihli bir etkinlikte şirket başkanı Lei Jun, bazı önemli istatistiklerden de bahsetti. Lei Jun’un verdiği bilgilere göre geçen yıl tanıtılan Xiaomi Mi 10 serisi şu ana kadar dek 5,77 milyon adet satmayı başardı. Cihazların ucuz olmadığı düşünülürse bu önemli bir başarı.

Mi 10 serisi altında birçok telefon tanıtıldı, fakat burada sözü edilen telefonların Mi 10, Mi 10 Pro ve Mi 10 Ultra olduğunun altını çizelim. Sözünü ettiğimiz bu modellerden sadece Xiaomi Mi 10 küresel çapta satışa sunuldu. Diğer iki model Çin pazarının dışına çıkmadı.



Xiaomi, Mi 10 serisi ile birlikte üst segment akıllı telefon pazarına tam anlamıyla girdi diyebiliriz. Akıllı telefon serisi geçen yılın mayıs ayına kadar küresel çapta 1 milyon satış adetine ulaştı. Mi 10 serisi, Mi 11 modeller tanıtılmasına karşın yapılan indirimler sonrası ilgi görmeye devam ediyor.

Xiaomi daha sonra Aralık 2020’de Mi 11 ve mart ayında Mi 11 Pro ile Android’in kralı olarak nitelendirdiği Mi 11 Ultra modellerini duyurdu. Mi 11 şu an için ülkemizde satışta. Mi 11 Pro bir kez daha Çin’e özgü bir telefon oldu. Mi 11 Ultra ise dünyaya açıldı ve yakın zamanda telefonun Türkiye pazarına giriş yapması bekleniyor.​
 
Üst