neyin sürümü ile kaynaklanıyor..yok öyle bir şey. olmuyor bu şekildededigin gibi denedim gene olmadı ustam sürümden kaynaklanıyor olabilir düsüncesindeyim sizin kullandıgınız sürüm hangisi
ücretsiz anlatım demişşiniz hocam sadece bir resim koymussun.millet yırtınıyor yapmak için .başka hiçbir bilgi yokView attachment 3688
NOT : PORT GÖRMEZSE İŞLEMİ BAŞLATIN SES + BASILITUTARAK USBYİ TAKIN
ücretsiz anlatım demişşiniz hocam sadece bir resim koymussun.millet yırtınıyor yapmak için .başka hiçbir bilgi yok
yarın VIDEO lu anlatım geliyor inş merak etmeyindedigin gibi denedim gene olmadı ustam sürümden kaynaklanıyor olabilir düsüncesindeyim sizin kullandıgınız sürüm hangisi
Üslubunu düzelt arkadaşım burdan aldığın hizmet ücretsiz müsait olunca çeker sizde faydalanırsınız. Sanki alacaklı gibi konuşuyorsun o klavyeye basmadan önce düşün sonra yaz.nerde video yarın demiştiniz..bir söz söyledim mmi yapılır.yapamayacaksan niye mesaj yazıyorsun
aman yedek almadan o cihazlarda reset efs tavsiye etmemustam reset efs yapmadanmı oluyor
Nasıl kurtardınız üstad? Cihazın bl kilidi kapalı ne yaptıysam "Unable to get imei" yazısından kurtulamadımaman yedek almadan o cihazlarda reset efs tavsiye etmembizim burda bazı arkadaşlar yapmışlar zor kurtartdık
![]()
Eft pro ile redmi note 8 pro dan aldığım nvram yedeklerini redmi note 9 a restore yapıyorum ama cihaz redmi logosunda takılı kalıyor
Repair işlemı yapmadan önce twrp ile aldıgım nvram ve nvdata yedekleri vardı. Sp flash tool ile geri yükledim. Cihaz açılmadı. CN rom yükledim cihaz açıldı şebeke var. Global rom attım yine açılmadı. Tekrar CN rom attım cihaz açıldı ardından mi unlock için başvuru yaptım 168 saat verdi..yedeklerini derken yedeğini 1 tane yedek alır yanlışmı yapıyorsun
sağol ustamView attachment 3688
NOT : PORT GÖRMEZSE İŞLEMİ BAŞLATIN SES + BASILITUTARAK USBYİ TAKIN
Repair işlemı yapmadan önce twrp ile aldıgım nvram ve nvdata yedekleri vardı. Sp flash tool ile geri yükledim. Cihaz açılmadı. CN rom yükledim cihaz açıldı şebeke var. Global rom attım yine açılmadı. Tekrar CN rom attım cihaz açıldı ardından mi unlock için başvuru yaptım 168 saat verdi..
İşlemi çok yaptım drver veya yedeğini ismiyle oynamadan dene lütfen. Aldığın yedekte sorunlu olabilir. Hatayla ilgili görsel paylasin lütfenben anlamadım nck pro var cihaz unlock yazdım diyor yazmıyor...