.Xiaomi Redmi Note 8 Pro Brick Rom Yazılımı Ayağa Kaldırma DEAD BOOT
sp patched beta flash tool
Lınk
[Gizli içerik]
Rar pass
[Gizli içerik]
.Xiaomi Redmi Note 8 Pro Brick Rom Yazılımı Ayağa Kaldırma DEAD BOOT
Lınk
[Gizli içerik]
Rar pass
[Gizli içerik]
. nedir kardeşim teşekkürler yazmak zor değildir bence lütfen dikkat edelim bizde uğraş veriyoruz
eline sağlıkXiaomi Redmi Note 8 Pro Brick Rom Yazılımı Ayağa Kaldırma DEAD BOOT
Lınk
[Gizli içerik]
Rar pass
[Gizli içerik]
TeşekkürXiaomi Redmi Note 8 Pro Brick Rom Yazılımı Ayağa Kaldırma DEAD BOOT
Lınk
[Gizli içerik]
Rar pass
[Gizli içerik]
ustam link atarmsınızXiaomi Redmi Note 8 Pro Brick Rom Yazılımı Ayağa Kaldırma DEAD BOOT
Lınk
[HIDETHANKS]Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.[/HIDETHANKS]
Rar pass
[HIDETHANKS][HIDEREPLY]needromarab.com [/HIDEREPLY][/HIDETHANKS]
abi dosyayi ala bilirmiyim istek attim birde sifreyiXiaomi Redmi Note 8 Pro Brick Rom Yazılımı Ayağa Kaldırma DEAD BOOT
Lınk
[HIDETHANKS]Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.[/HIDETHANKS]
Rar pass
[HIDETHANKS][HIDEREPLY]needromarab.com [/HIDEREPLY][/HIDETHANKS]
link atabilirmisin arkadaşgönderildi
bana da yollar mısınızgönderildi
sanırım konu içersinde şifre şifre mevcut onu denedinizmi ? Ben yinede konuyu güncelleyip daha belirgin hale getirdim şifreyibana da yollar mısınız
konu içinde linkde mevcut ??link alabilirmiyiz ustam
s.a hayırlı işler kolay gelsin. note8pro eng rom atarken clean all and lock işaretli kalmış unutmuşum.... normal global atarkende fark ettim. we clean all işaretli ilken attım romu... şimdi cihaz reboot modunda açılıyor ve normal açılmıyor yani.. mi flash pro ilede yazılım atamıyorum... nasıl yapıcam. sizin verdiğiniz dosya lnkinde erişim onayı istiyor. yardım ederseniz sewinirim. teşekkürler. kolay gelsin.Xiaomi Redmi Note 8 Pro Brick Rom Yazılımı Ayağa Kaldırma DEAD BOOT
Lınk
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.[/URL]
Rar pass
needromarab.com
teşekürler ustam
ustat dosyayı alabilirmiyim. emeğin için sagol sonuç yazıcam .Xiaomi Redmi Note 8 Pro Brick Rom Yazılımı Ayağa Kaldırma DEAD BOOT
Lınk
Rar pass
needromarab.com
merhaba link yada yetki alabilirmiyim?Xiaomi Redmi Note 8 Pro Brick Rom Yazılımı Ayağa Kaldırma DEAD BOOT
Lınk
Rar pass
needromarab.com