Rica ederim ustam.Emeğine sağlık.
Ustam mi flash tool ile yap ücretsizDFT olması şartmıdır. NCK ile olmazmı bu yöntem
Hindistan romu mu çin romu mu nasıl anlarız?Herkese iyi forumlar
Xiaomi Note 9 Merlin modeli 12.0.5 Modeliyle beraber portları kapatmıştı.
Yazılım yükseltme veya düşürme işlemin de auth izni istiyordu çözümü siz değerli üyelerimiz için hazırladım.
Edit: Telefonunuza uygun romu indirin aksi halde hata verir.
Örnek: Cihaz hindistan menşeili ise hindistan romu yüklenmesi gerekir.
Global Recovery Rom Linki 12.0.4
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
1. Telefonu mi asistan moda alıyoruz. Ses yükseltme ve güç tuşu
2. Dft Pro açıyoruz ve görselde ki adımların aynısını seçelim.
View attachment 5023
Alternatif Yöntem.
Xiami Tool Pro programını açalım ve herhangi bir mi hesabıyla giriş yapalım.
Recovery bölümünden cihaza uygun 12.0.4 romu yüklüyoruz.
Rom kodunda yazıyor.Hindistan romu mu çin romu mu nasıl anlarız?
12.0.4 e sorunsuz düşüyor. Doğru romu indirdiğinize emin misiniz?Xiaomi tool pro ile yapmak istediğimde sürüm düşüremezsiniz gibisinden hata alıyorum. Çözüm var mı acaba ustam?
romun içinde ki menşei ülkesine dikkat edin.Xiaomi tool pro ile yapmak istediğimde sürüm düşüremezsiniz gibisinden hata alıyorum. Çözüm var mı acaba ustam?
ustam bu şekilde deniyorum ama olmuyor. fotodaki hatayı alıyorum.romun içinde ki menşei ülkesine dikkat edin.
miui_MERLINEEAGlobal_V12.0.1.0.QJOEUXM_2d4c4ea52d_10.0 bunu yüklemeye çalışıyorum. içindeki rom 12.0.4.0 qjoeuxmustam bu şekilde deniyorum ama olmuyor. fotodaki hatayı alıyorum.
ustam 12.0.3 denedim oldu. sayenizde yeni box almaktan kurtulduk. teşekkür ederim.miui_MERLINEEAGlobal_V12.0.1.0.QJOEUXM_2d4c4ea52d_10.0 bunu yüklemeye çalışıyorum. içindeki rom 12.0.4.0 qjoeuxm
Ustam mi flash tool ile yap ücretsiz