sifre derken ustacımbirde şifre olmuyor hata veriyor??
sifre derken ustacımbirde şifre olmuyor hata veriyor??
bızım formdan ındırdıgın dosyamı ?halebtechden indirdiğin dosyanın şifresi olmuyor
evet başkan fix dosyasıbızım formdan ındırdıgın dosyamı ?
TAKE_SNICKERSevet başkan fix dosyası
[HIDEREPLY]TAKE_SNICKERS [/HIDEREPLY]
kabul etmiyor
redmi 9 a çare vamı o daha önemliTAKE_SNICKERS
Kaynak: Çözüldü - Xiaomi Redmi Note 9 Null İmei Fix
null muredmi 9 a çare vamı o daha önemli![]()
evet güncelleme sonrası null a düşmüşnull mu
canlı destekden yardım ıste yardımcı olurlar ustacımevet güncelleme sonrası null a düşmüş
tamam başkan teşekkürlercanlı destekden yardım ıste yardımcı olurlar ustacım
Şuan uzerinde hangi surum rom var miui 12 11 ???wipe yöntemini denedim olmuyor yazılım step yöntemini denedim olmadı net bi çaresi yokmu bunun delirecem
Bunu bende duydum ama henüz tecrübe edemedim cihaz gelirse deneyecegimRedmi note 9 da 12.0.5 ve redmi 9 da 11.0.9 guncellemesi ile xiaomi vcom portunu kapattığı söyleniyor, bu yuzdenimei null olan cihazlara mudahale edilemiyormuş , doğru mu yanlış mi bilmiyorum
Eğer durumu paylaşırsanız cok sevinirimBunu bende duydum ama henüz tecrübe edemedim cihaz gelirse deneyecegim
Tabikide yazarım ??Eğer durumu paylaşırsanız cok sevinirim
evet arkadaslar auth ıstıyor hıc bırsey yapılamıyorTabikide yazarım ??
Null a düşmeyen cihazlar icinde aynimi , ve her cihazda imei null a dusuyor muevet arkadaslar auth ıstıyor hıc bırsey yapılamıyor
Null a düşmeyen cihazlar icinde aynimi , ve her cihazda imei null a dusuyor mu
bana gelen cıhazlar hep guncelleme almıs ve nul olan cıhazlar surum dusurmek ıstedıgımde cıhaz port acmıyor ve auth ıstıyorNull a düşmeyen cihazlar icinde aynimi , ve her cihazda imei null a dusuyor mu