K kayrailt Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 17, 2021 #1 bootloader açmak istiyorum fakat sürekli bu hatayı verdi. değişik versiyonlarını denedim yine olmadı.
bootloader açmak istiyorum fakat sürekli bu hatayı verdi. değişik versiyonlarını denedim yine olmadı.
SHERIF Profesyonel Teknik Servis Staff member Admin Co-Admin WebMaster Premium Üye Destek Ekibi GSM Expert Jul 17, 2021 #2 Xioami Tool V2 De Son Bir Haftadır Token Hatası Var Eski Mi unlock tool İle Deneyin Sorun Çıkmayacaktır Upvote 0 Downvote
Xioami Tool V2 De Son Bir Haftadır Token Hatası Var Eski Mi unlock tool İle Deneyin Sorun Çıkmayacaktır
K kayrailt Acemi Üye Acemi Üye Kayıtlı Kullanıcı Jul 17, 2021 #3 GSM.şerif said: Xioami Tool V2 De Son Bir Haftadır Token Hatası Var Eski Mi unlock tool İle Deneyin Sorun Çıkmayacaktır Click to expand... teşekkürler ustam cevabın için. onunla denedim süreyi uzun verdi. bununla kısaltmak için yapıyordum fakat hata veriyor malesef. Upvote 0 Downvote
GSM.şerif said: Xioami Tool V2 De Son Bir Haftadır Token Hatası Var Eski Mi unlock tool İle Deneyin Sorun Çıkmayacaktır Click to expand... teşekkürler ustam cevabın için. onunla denedim süreyi uzun verdi. bununla kısaltmak için yapıyordum fakat hata veriyor malesef.