Arkadaşlar 2700 war power supply e bağlıyorum acıyor fakat dolu orj batarya takıyorum acmıyor 6 tane calısan batarya taktım sıvı darbe yok içinde tertemız yardım lütfen...........
walla yuksek versiyon catlattım olmadı yıne syn muharrrem abicim tetkik 10 numara hedefi tam ortasından vurdun hedefi tebrik ediyorum seni işallah okursun yazdıklarımı başarılarınnı devamını diliyorum sağ ayak orta ayak kısa devre yaptım telle oldu sağol abi
bilgi paylaşdıkça güzeldir ben bu arzadan çok yapdım almaz şarz .....batarya konvektörün orta ucuyla şaşe ucuna 47k diren baglamak gerekiyor baglamadıgın müddetce çihaz şarz desteklemiyor der ..bilmişlik ukalalık yapmiyorum daha önce başimdan geçenleri bilgileri söylüyorum..
olabilir ben bunu eski modellerde genelde yapıyordum şimdi zaten bety kullanan yani power ic e baglı olan tellerde böyle müdahaleler yanlış şarj entegresi power ic bozulunca yapıyor bu arıza en iyisi degişmek
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.