replicasyonlarda versiyon farklılıgı olaibliyor resim çekip eklermisin cihazsın
Gsmkolik İphone Destek Genel Moderatör Usta Üye Dec 8, 2012 #21 replicasyonlarda versiyon farklılıgı olaibliyor resim çekip eklermisin cihazsın
C CnCvLk Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 8, 2012 #22 resimleri çektim ama yüklerken hata oluşuyor.
C CnCvLk Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 8, 2012 #23 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. bu link'e attım telefonun resimlerini bakarsanız bulabilirsiniz teşekkürler.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now. bu link'e attım telefonun resimlerini bakarsanız bulabilirsiniz teşekkürler.
N nev_bar Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 8, 2012 #24 lg optımus l7p705 android 4,01 ıcs os ben playden morelocale2 yazıp indirdim ama onda türkçe olarak dil seçeneği çıkmadı bende
lg optımus l7p705 android 4,01 ıcs os ben playden morelocale2 yazıp indirdim ama onda türkçe olarak dil seçeneği çıkmadı bende
iphone servisi Kıdemli Üye Kıdemli Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 8, 2012 #25 cihazınıza türkçe firmware yüklenmesi lazım.
N nev_bar Yeni Üye Yeni Üye Kayıtlı Kullanıcı Dec 10, 2012 #26 ben onu indirdim ama ben bakınca türkçe dil seçeneği çıkmıyor