G610F 7.0 ROOT Islemını bır turlu yapamadım basarılı olan arkadaslar telefondakı hangı yazılım yuklu acaba recovery den yukluyorum otg ye atıyorum dosyayı yapıyor en sonunda hata verıyor.. nerde yanlıs yapıyorum acaba .
arkadaşlar 7.0 root yapınca doğrulama başarısız sıfırlayın hatası geliyor defalarca denedim sonuç aynı yardımınızı bekliyorum saygılar.
Üstad sıfırladığımda açılınca aynı hatayı veriyorSıfırlama gelir zaten sıfırla cihazın kurulum ekranını bitir , sonra tekrar rootla.
Üstad sıfırladığımda açılınca aynı hatayı veriyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.yükle altta root dosyasıda var onunla rootla işlem tamam.
yazılım aynı root deniyorum bilgi vereceğim
Telefondaki yazılım hasar görmüşte olabilir. Aynı yazılım varsa sende baştan yükle. Defalarca denendi sonuç hatasız.
32gb olanlar verir genelde sorunları. Ama onlarda adam oluyor biraz uğraşınca. 16gb hiçbir yerde hata vermiyor.
32 gb cihaz root tamam şimdi sertifika yamalayınca şebeke vermiyor
6.0 da sorun yok ama illa 7.0 istiyor
Sana attığım linkteki romu indirip yükle düzelir. Onu yanlış romdan yapıyor. Aynen ordaki rootu yükle.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
Anlatımı:
Yazılımı yükleyin
Format atın
Root dosyasını indirin odin veya başka araçlar ile pda dan flash atın.
Root telefonda gözükmeyebilir. İşlem yapın cihaz izin isteyecektir.