g935f imei yokkk (14 Viewers)

servlet

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
g935f root yaptım room attım ama plaka geri gelmiyor ne yapmam gerek eski haline gelmesi için yedek de almadım daha önce bu sıkıntı yoktu

westblue

Yeni Üye
Yeni Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihazına 6 versiyon combination rom kur sonra tekrardan stock rom kur baseband düzelir

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
cihazına 6 versiyon combination rom kur sonra tekrardan stock rom kur baseband düzelir

arkadaş haklı bu şekilde baseband ve EFS onarabilirsin onardıktan sonra gerekli yedeklerini almayı unutma...

bluedeniz.so

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
stock rom da versiyon 6 mı olacak ustam , aynı şekilde bende var imei gözükmüyor . uğraşıyorum hala yapamadım

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
stock rom da versiyon 6 mı olacak ustam , aynı şekilde bende var imei gözükmüyor . uğraşıyorum hala yapamadım

evet 6.0.1 stock rom yükle imei gelmesi lazım eğer gelmiyorsa combination rom dene onda da gelmezse BUNU dene ve tekrar combination rom yükle %100 gelmesi gerek şayet gelmiyorsa cihaz arızalıdır...

bluedeniz.so

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
evet 6.0.1 stock rom yükle imei gelmesi lazım eğer gelmiyorsa combination rom dene onda da gelmezse BUNU dene ve tekrar combination rom yükle %100 gelmesi gerek şayet gelmiyorsa cihaz arızalıdır...

ustam bilgin için teşekkür ederim v 7.0 g35f . z3x kaçtane yazılım indirdiysem hata veriyor yüklemiyor malesef . arşivinde 6.0 yazılım mevcut ise yardımcı olursan çok sevinirim ustam

bluedeniz.so

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
arkadaş haklı bu şekilde baseband ve EFS onarabilirsin onardıktan sonra gerekli yedeklerini almayı unutma...

ustam , 6 versiyonlu g935f yazılım [COLOR=rgba(30, 30, 30, 0.7)]combination dosyası var ise yüklermisin indirsem , müşteri ile başım derde girdi ustam aldığıma pişman oldum ya yardımlarını bekliyorum ustam lütfen. [/COLOR]

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam bilgin için teşekkür ederim v 7.0 g35f . z3x kaçtane yazılım indirdiysem hata veriyor yüklemiyor malesef . arşivinde 6.0 yazılım mevcut ise yardımcı olursan çok sevinirim ustam

ustam , 6 versiyonlu g935f yazılım [COLOR=rgba(30, 30, 30, 0.7)]combination dosyası var ise yüklermisin indirsem , müşteri ile başım derde girdi ustam aldığıma pişman oldum ya yardımlarını bekliyorum ustam lütfen. [/COLOR]

Eğer 7.0 U2 yazılım yüklediysen geri dönüşün yok maalesef dua et cihaz yurt dışı çıkmasın. yüklediğin yazılımın ismini atarsan ona göre yardımcı olayım sana...

bluedeniz.so

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
samsung g935f -- yapım numarası .. NRD90M.G935FXXS1DQHF_EUR1DQG1 .. ustam , olur veyatta olmaz diye kesin birşeydersen yada olur şunu şunu yapman lazım dersen çok mutlu olurum ustam şimdiden teşekkür ederim ilgi ve alakana ustam.

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
samsung g935f -- yapım numarası .. NRD90M.G935FXXS1DQHF_EUR1DQG1 .. ustam , olur veyatta olmaz diye kesin birşeydersen yada olur şunu şunu yapman lazım dersen çok mutlu olurum ustam şimdiden teşekkür ederim ilgi ve alakana ustam.

Öncelikle sakin ol :) Sakin olduktan sonra da dene.

bluedeniz.so

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
ustam teşekürller ederim yazılımı şimdi indiriyorum , sanırım buda 7.0 versiyonlu umarım olur , iyi haberi vermek için sabırsızlıkla bekliyorum :))

bluedeniz.so

Acemi Üye
Acemi Üye
Kayıtlı Kullanıcı
bana kendi indirdiğin ve ilk yüklediğin yazılım dosyasının ekran görüntüsünü atar mısın?

benim elimde olan ilk dosya buydu ustam ilk bunu yükledim ben .. G935FXXS1DQHF_EUR1DQG1 .. ama geldiğinde içerisindeki yazılıma bakmadım malesef yedek falanda almadım hata yaptım , cihazı rootladım orjinal kendi seri numarasını yazıyordum yanlışlıkla roota yetki vermedim , ondan sonra olanlar oldu ustam

5G Bilişim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
Kayıtlı Kullanıcı
dostum anladığım kadarıyla cihaz U2 yazılım ve bu yüzden U2 flashlamak zorundasın ama önce uyarayım şu an için G935F U2 işlemleri çok zor repair/unlock/patch vb. o yüzden bu yazılımı kullanmadan önce kararını iyi ver çünkü geri dönüşü olmayacak...