cihazına 6 versiyon combination rom kur sonra tekrardan stock rom kur baseband düzelir
stock rom da versiyon 6 mı olacak ustam , aynı şekilde bende var imei gözükmüyor . uğraşıyorum hala yapamadım
evet 6.0.1 stock rom yükle imei gelmesi lazım eğer gelmiyorsa combination rom dene onda da gelmezse BUNU dene ve tekrar combination rom yükle %100 gelmesi gerek şayet gelmiyorsa cihaz arızalıdır...
arkadaş haklı bu şekilde baseband ve EFS onarabilirsin onardıktan sonra gerekli yedeklerini almayı unutma...
ustam bilgin için teşekkür ederim v 7.0 g35f . z3x kaçtane yazılım indirdiysem hata veriyor yüklemiyor malesef . arşivinde 6.0 yazılım mevcut ise yardımcı olursan çok sevinirim ustam
ustam , 6 versiyonlu g935f yazılım [COLOR=rgba(30, 30, 30, 0.7)]combination dosyası var ise yüklermisin indirsem , müşteri ile başım derde girdi ustam aldığıma pişman oldum ya yardımlarını bekliyorum ustam lütfen. [/COLOR]
samsung g935f -- yapım numarası .. NRD90M.G935FXXS1DQHF_EUR1DQG1 .. ustam , olur veyatta olmaz diye kesin birşeydersen yada olur şunu şunu yapman lazım dersen çok mutlu olurum ustam şimdiden teşekkür ederim ilgi ve alakana ustam.
Öncelikle sakin olSakin olduktan sonra da
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.dene.
ustam olmadı boot hatası veriyor yazılımı yüklemedi
ustam olmadı boot hatası veriyor yazılımı yüklemedi
bana kendi indirdiğin ve ilk yüklediğin yazılım dosyasının ekran görüntüsünü atar mısın?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
recovery ekran görüntüsüde atarsan daha iyi olur