elle ip almaya calsıısnaynısını yaptım fakat wifiye baglanamıyorum. şifreyi giriyorum kaydedilgi güvenligi wps2 ile saglanıyor yazıyor. aynı şekilde telefonumdan mobil veri erişim noktası yaptım ondada aynısı oldu. daha sonra bilgisayarımdan internet paylaşımı yaptım baglandı internete. sorun nedir sizce?
elle ip yaptım fakat o da olmadı kimlik dogrulama hatası dedi. bugün samsung tabletimi fabrika ayarlarına sıfırlardım tablet orjinal ve rootsuz o da aynı şekilde sıfırladıktan sonra wifiye baglanmadı. galiba sorun wifi sistem arayüzünde oraya girip birşeyleri değiştirmeliyim galiba? dogrumudur ?elle ip almaya calsıısn
wifi şifreleme modunuzu wp2 değil wep olarak deneyin
doğrudur şifreleme turunu değiştirerek deneyiniz . interneti acces point olarak mı kullanıyorsunuzelle ip yaptım fakat o da olmadı kimlik dogrulama hatası dedi. bugün samsung tabletimi fabrika ayarlarına sıfırlardım tablet orjinal ve rootsuz o da aynı şekilde sıfırladıktan sonra wifiye baglanmadı. galiba sorun wifi sistem arayüzünde oraya girip birşeyleri değiştirmeliyim galiba? dogrumudur ?
acces point dediginiz kablolu interneti kablosuz olarak baglanma galiba. onu tam bilmiyorum normal wifi galibadoğrudur şifreleme turunu değiştirerek deneyiniz . interneti acces point olarak mı kullanıyorsunuz
son durum nedir wep şifreleme turune cevirdiniz miacces point dediginiz kablolu interneti kablosuz olarak baglanma galiba. onu tam bilmiyorum normal wifi galiba
bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz! verdiğim linkteki rom MEB onaylıdırlink gitmiş yenisi varmı ?
bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz! verdiğim linkteki rom MEB onaylıdır
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
rica ederim bilsem bnde eklerdim dokunmadımLink konuya eklendi tşk...
rica ederim bilsem bnde eklerdim dokunmadım![]()