ENG modemmidir bu dosya ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.bunu kullan sorunsuz repair için
ENG modemmidir bu dosya ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.bunu kullan sorunsuz repair için
bende wifi çalışmıyor donma sorunu var acil yardım.tabi
bende de wifi çalışmıyor, bulabildin mi bir yöntem?bende wifi çalışmıyor donma sorunu var acil yardım.
evet enteresan konu ndense senin link siliniyor.forum adminin linki yani sorunlu modem dosyası silinmiyor.acaba neden ?Enteresan Konu Bu forumun konusuydu. Silinmiş Neyse Modem dosyasını upload yaptım. aşağıdaki linkten indirip cihazı fasboot moda aldıktan sonra modem-yukleme.bat dosyasını çalıştırın daha sonraki yönergeleri yapıp modem dosyasını kurun.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.Not: Sorumluluk size ait
aynen öylede fakat ENG rom gerekmez bu cihazlarda fakat X3 nfc harici ENG modem işlem sırasında gerektiriyor malesefMantık Olarak Ozaman poco x3 nfc modem dosyasıda redmi note10 pro mi11 lite olur eng yede gerek yok direk işlem![]()
Ustam özelsen ulaşabilirmisiniz note 10 imei sonrası donma sorunum var sizden destek talep edecektim.Özelden Yazıyorum Hocam
Ustam özelsen ulaşabilirmisiniz note 10 imei sonrası donma sorunum var sizden destek talep edecektim.Özelden Yazıyorum Hocam
Ustam özelsen ulaşabilirmisiniz note 10 imei sonrası donma sorunum var sizden destek talep edecektim.Özelden yazıyorum
Özelden Yazıyorum Hocam