evet doğru teşekkürler dosyaları açtım nasıl yükleniyor onu araştıracağım bakalım bilgin varsa paylaşabilirsen sevinirim bulabilirsem ona göre bu tabletten almayı düşünüyorum teşekkürler tekrardanseferbey4288 olabilir
evet arkadaşlar yine kendi işimi kendim hallettim ve sizlerle paylaşıyorum öncelikle verdiğim dosyayı indirin dosya şifrelidir. isteyene verilecektir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
şifre: seferbey4288
vallahi bir umut indirdik şifresini e kadar canımız çıktı yabancı forumları sürekli takip ediyorum zaten ah dedim gözden kaçırdık o zaman dedim vermiş olduğun romu yüklediğimiz zaman evet arama ekranı geliyor aramada yapıyor sıkıntı yok işte fakat tablete arama gelmiyor işte bir sürü twrp de denedik olmadı en azından yeniden test etmiş olduk teşekkürler yinede iyi forumlar sana eywallahbende arama yaptım denedim yaptı arama geliyormu diye denemedim hiç![]()
sm-t562 ye telefon özelliği nasıl yüklenir bilen biri yardımcı olabilir mi acaba
çözüm
evet arkadaşlar yine kendi işimi kendim hallettim ve sizlerle paylaşıyorum öncelikle verdiğim dosyayı indirin dosya şifrelidir. isteyene verilecektir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
şifre: seferbey4288