Benim de normal uygulamada 27 gün vermişti. Bu program ile 7 gün verdi. 7ngğn sonunda yine bu programla mı açacağım?
süte ne aldıysan odur bu programla deneyin acılacaktır bu 7 gün içinde başka programla denemeyin hatta aktif kullanın47 gün almıştım normal yolla. bu program 7 güne indirdi. 7 gün sonra inşallah açılır. bekliyorum. verilen süre sonunda kilit açan olursa bilgi amaçlı yazabilir mi? teşekkürler.
Evet hocam. Yalnız bu süre icinde format atmayın ve güvenlik uygulamasından veri temizleme yapmayın. Mi hesabını da cihazdan kesinlikle kaldırmayın bu süre içindeBenim de normal uygulamada 27 gün vermişti. Bu program ile 7 gün verdi. 7ngğn sonunda yine bu programla mı açacağım?
Bana da 7 gün verdi, verilen sürenin sonunda açtım problem yok47 gün almıştım normal yolla. bu program 7 güne indirdi. 7 gün sonra inşallah açılır. bekliyorum. verilen süre sonunda kilit açan olursa bilgi amaçlı yazabilir mi? teşekkürler.
deneyenler oldumuBootklidi açacaksın ve manyak gibi kilit açma süreleri alıyorsunuz 1440 2800 falan filan gibi saçma sapan saatler bunu kisaltmanin veya direk açmanın bir yolu var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.bu programı bilgisayara indirin ve kurun açtığınızda driverleri otomatik kuracak daha sonra programdan ayarlar sekmesine girin ve bölgeyi çin yapın daha sonra telefondan USB hata ayıklama etkinleştirme yapın ve PC ye bağlayın telefona izin gelecek onay verin program size iki resim cikaracak mu device works normally yani benim cihazım normal çalışıyor seçin daha sonra telefonu bulacak alt kısımdan selecte basın cihaz kapanacak kendi kendine fastboot modda açılacak sonra bir daha kapanip orjinal recovery de açılacak sonra programda ok basın 4 seçenek çıkacak bu sırada telefonu yeniden başlatın sonra programdan unlock bootloader programı açın telefon yine fastboot moda geçecek programa telefon da açık olan mi hesabinizi girin sonra kilidin açılmasını bekleyin
Olabilecek senaryolar ya o kilit hemen açılacak yada o manyak süre 1 haftaya düşecek genelde hemen açılıyor ama süre kisalicagi garantidir.
evet hocam çoğu kişide başarılıdeneyenler oldumu
tamam hocam bende deneyem bakalımevet hocam çoğu kişide başarılı
note 8 pro modelleri haricinde iş görüyortamam hocam bende deneyem bakalım![]()
note 8 de denedım 7 gün süre verdi anında unlock yok mlsfnote 8 pro modelleri haricinde iş görüyor
note 8 de denedım 7 gün süre verdi anında unlock yok mlsf![]()
nasip bazen oluyor
evet kurdum güncellemeyiteşekkürler peki sen güncellesini kurdunmu güncelleme istedi yapmadım ben
Bootklidi açacaksın ve manyak gibi kilit açma süreleri alıyorsunuz 1440 2800 falan filan gibi saçma sapan saatler bunu kisaltmanin veya direk açmanın bir yolu var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.bu programı bilgisayara indirin ve kurun açtığınızda driverleri otomatik kuracak daha sonra programdan ayarlar sekmesine girin ve bölgeyi çin yapın daha sonra telefondan USB hata ayıklama etkinleştirme yapın ve PC ye bağlayın telefona izin gelecek onay verin program size iki resim cikaracak mu device works normally yani benim cihazım normal çalışıyor seçin daha sonra telefonu bulacak alt kısımdan selecte basın cihaz kapanacak kendi kendine fastboot modda açılacak sonra bir daha kapanip orjinal recovery de açılacak sonra programda ok basın 4 seçenek çıkacak bu sırada telefonu yeniden başlatın sonra programdan unlock bootloader programı açın telefon yine fastboot moda geçecek programa telefon da açık olan mi hesabinizi girin sonra kilidin açılmasını bekleyin
Olabilecek senaryolar ya o kilit hemen açılacak yada o manyak süre 1 haftaya düşecek genelde hemen açılıyor ama süre kisalicagi garantidir.
rica ederim hocamRedmi note 8 de sorunsuz çalıştı. 7 gün sürenin sonunda açıldı. Teşekkürler.
anında unlock yapmasa bile 1440 saat gibi süreleri 7 güne sorunsuz düşürüyor.defalarca denenmiştir.rica ederim hocam
eyvallahanında unlock yapmasa bile 1440 saat gibi süreleri 7 güne sorunsuz düşürüyor.defalarca denenmiştir.
kaldıkı daha önce hiç müdahele edilmemiş cihazları anında unlock yapıyor bilginiz