bende de aynı root görmüyor eftsu ile rootladım 4-5 saatte bir reset atıyordu sonra bir reset atmaya başladı 5dakika da bir atıyor şimdi de2 cihaz vardı 2 sindede denedim birinde samsung ekranda kaldı birinde dede rootu görmüyor root yapın deyip duruyor sorun nerde sizce?
çözüm bulabildinmi peki hocambende de aynı root görmüyor eftsu ile rootladım 4-5 saatte bir reset atıyordu sonra bir reset atmaya başladı 5dakika da bir atıyor şimdi de
selamün aleyküm hocam octoplus programına sahip değilim bana yardımcı olur musunuz xiaomi cihazdan yeni geçtim bu a50 u5 için imei patch yapmam gerekiyorarkadaşlar octoplusla işlem başarılı stock rom twrp magiskle sorunsuz şekilde reset problemi olmadan çalışıyor.. dünden beri hiç resetleme yapmadı
Ustam şuan çözümü octoplus box ile var. Restart sorunu olmuyor ben de yok lakin ustalarıma danışayım yaptırmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.bana yardım edermisiniz çok zor durumdayım...
valla çok iyi olur tuşlu telefonla idare ediyorumUstam şuan çözümü octoplus box ile var. Restart sorunu olmuyor ben de yok lakin ustalarıma danışayım yaptırmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz.
tşkEline sağlık
tam üstüne bastınız tarafımca uygulandı uygulanmakta sonuç sorunsuzÇözüm çok basittir.
Versiyon : A505FDDU5BTE1 / Mayıs güncellemesi
Root : EFT PRO
Repair Netwrok : Octoplus Box
üstadım yardımcı olur musunuz bana uzaktan ? kaç gündür yardım bekliyorum maddi gücüm yok ???tam üstüne bastınız tarafımca uygulandı uygulanmakta sonuç sorunsuz
bir önceki mesajımda bahsetmiştim dün tekrar bir cihazda uyguladım sonuç başarılı reset sorunu bu yöntem ile kalkmış oluyor.üstadım yardımcı olur musunuz bana uzaktan ? kaç gündür yardım bekliyorum maddi gücüm yok ???
Ustam rica etsem linki yenileyebilirmisinrica ederim ustalarım bu sefer tam olmuş telefonun modelibile artıyo bi vites artıyo resmen a50s oluyo cihaz ve sorunsuz nihayet![]()
A505F U5 Problemsiz Kök + Onarım Düzeltmesi (Yeniden Başlatma Düzeltme) tarafımca bizzat test edildi
bizzat tarafımca test edilmiştir a505f cihazınız üstelik a50s oluyorA507FN oluyor geçmiş olsun bukadar ugraştan sonra nihayet çözüm oldu verdigim link ücretsizdir
(Yeniden Başlatma Düzeltme) test edildi
by_kamil
[HIDETHANKS]Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.[/HIDETHANKS]
View attachment 4574View attachment 4575View attachment 4576Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Log in or register now.
saolemege saygıııı