EFT pro cihaz gerekiyormu cihaz olmadan repair olurmu EFT pro nerden infirebilirim
cihaz olmadan olmuyor eft pro ücretli bir yazılım
EFT pro cihaz gerekiyormu cihaz olmadan repair olurmu EFT pro nerden infirebilirim
Merhaba dostum.
Bendede note 9 var ve elimde note 8 pro yedeği ile eft pro var rica etsem yardımcı olabilirmisin.
Konuyu çok anlamadım sırasıyla neler yapılacağını tarif edersen çok sevinirim.şimdiden teşekkürler..
Eline sağlık note 8 pro eng romda hangi twrp yukluyon android kaç olacakarkadaşlar kendi sorunuma çare buldum.daha doğrusu note 9 için imel repair yapabildim, sağolsun başka bir arkadaş yardımcı oldu. sizede bilgi vereyim, öncelikle ben bu paylaştığım programları kullanmadım,
bitane note 8 pro buldum ona imel repair yaptım,8 proya repair yapanlar bilir eng rom yükleniyor repair işlemi için işlem bitince tekrar global rom yükleniyor, daha eng romdayken cihaza twrp yüklüyoruz, sonrada twrp ye alıyoruz twrp de backup tıklayıp evram ve nvdata yedeği alıyoruz sonrada o yedeği note 9 za twrp yükleyerek ordan backup deyip 8 prodan alığımız yedeği note 9 a yüklüyoruz sonrada 8 proya başka bir imel numarası ile repair yapıyoruz.inşallah anlatabilmişimdir..aslında karmaşık gibi ama çok basit bir işlem,yok ben note 8 pro bulamam derseniz o zaman yapacak birşey yok, ben bu şekilde yaptım..
Eline sağlık note 8 pro eng romda hangi twrp yukluyon android kaç olacak
Bide note9 da. Bootleder kilidi açık kapalı farkediyormu
Bootleder kilit açık olacak dimi note9 daeyvallah teşekkür ederim..normalde kurulan twrp nin aynısı, yani note 8 pro için olan twrp eng romdada kuruluyor...ben 2 note 9 a repair yaptım ikiside android 10 ve biri miui 11 diğeride miui 12 idi..
Bootleder kilit açık olacak dimi note9 da
Herkese iyi forumlar sevgili üyeler
Not. T.C. Yasalarına göre imei değiştirme suçtur sadece kendi orjinal numaralarını imei dosyasının silinmesi durumunda kullanınız.
Xiaomi Redmi Note 9 imei repair işlemi nasıl yapılır onu göstereceğim.
1. Yöntem
Nck Dongle ile meta modunda imei 2 yazma.
Çözüldü - Xiaomi Redmi 9 Merlin Lock&Unlock Fark Etmez IMEI Null null Repair (Ücretsiz Anlatım)
NOT : PORT GÖRMEZSE İŞLEMİ BAŞLATIN SES + BASILITUTARAK USBYİ TAKINwww.gsmkolik.com
2. Yöntem
Bu işlemi yapabilmek için elinizde Nck Dongle olması gerekir ve telefon tamiri yapan yerlerde bulunur.
Note 8 pro cihazından nvram yedeğini alarak note 9 yazma işlemi
Note 8 pro meta modunda nvram yedeği alıyoruz.
Note 9 telefonunu kapalı şekilde pc bağlıyoruz ve nck mtk programını açıyoruz.
NVRam UTILS Bölümünden Restore Nvram yedeği alıyoruz
View attachment 4087
Evet. Nck ile bazı problemler yaşansada Eft pro ile sorunsuz oluyor.Hocam 1ci yöntem şuanda hala faal mi? yedek almadan direk yazabilirmiyiz?
Merhaba ustaBu yöntem redmi 9 ve note 9 için geçerli. Redmi 9a ve 9c için araştırmalarımız devam ediyor.
evet not8 pro imei editleyip nvram ve nvdata yedekleri alacaksınızSlm ustalar. Bir note 8 pro dan aldığımız nvram nasıl edit yaparız imei değiştirme için?
her zaman note 8 pro ile değiştirme yaparmiyız ?
Eft pro ile yazmanız gerekliMerhaba usta
elimde not8 pro alınma nvram ve nvdata var
ayrıca bl açık not9 var bu dosyları nasıl atacam not9 cihazda
Maşaallah Ustam Teşekkurler.evet not8 pro imei editleyip nvram ve nvdata yedekleri alacaksınız